Mit jelenthet ez a(z általános) rákszűrés lelet?
Azzal egészíteném ki, hogy eredetileg fertőzésre utaló panaszokkal fordultam orvoshoz, akkor ő azt mondta, hogy gombás jellegű folyásom van, kaptam rá Macmirort és Pimafucortot. Ehhez képest a leleten semmilyen kórokozó nincs feltüntetve, de még egy gyulladás sem (pedig a hüvelytükrös vizsgálat feszítően fájdalmas volt).
Eddigi életemben egyetlen szexuális partnerem volt, de nagyjából 5 hónappal az után, hogy vele először lefeküdtem, volt egy teljesen negatív rákszűrésem, ennek már majdnem 2 éve. Ráadásul kaptam HPV elleni oltást még kiskamaszként.
Csütörtökön megyek vissza a dokihoz, szóval nem ezzel a kérdéssel akarom helyettesíteni a vizsgálatot, csak kíváncsi vagyok, hogy ezek alapján mire kellene számítanom, mert nem áll össze a fejemben a kép a rendelkezésemre álló infókból, és stresszes vagyok miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!