Mindenhol szőrös vagyok! Arc, nyak, hát has! Mit tehetnék? Orvoshoz nem akarok meni. Gyógyszert tudtok ajánlani, vagy valami mást? Engem nagyon zavar, de barátom még nem szólt hogy zavarja.22 éves lány
Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 00:13
11/16 anonim válasza:
Én kifejezetten úgy szeretem a barátnőmet, és haragszom ha pl leszőrteleníti a karját vagy a hátát! Nekem így tetszik
12/16 anonim válasza:
az utolso válaszolonak undorito vagy
15/16 anonim válasza:
ha nem akarsz konkretan szorteleniteni,megprobalhatod szokitoport,amivel a hajat festik es azt felkenni,en azt hasznalok,mivel en is ezzel a problemaval kuzdok......meg mindig ott lessz de nem latszik ugy mint mikor feketen virit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!