Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyenge a menstruácóm mi lehet...

Gyenge a menstruácóm mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Már előző hónapban is észre vettem hogy gyengébb a menstruációm a megszokottnál. Ebben a hónapban megjött pár napos késéssel soha nem pontos a menstruációm pár napokat csúszkál első 2 nap inkább csak barna folyásom volt majd tegnap volt hogy véreztem de egy betét elegendő volt reggelente amikor felkelek a betéten nincsen semmi de elmegyek vécére és véres darabok vannak a vizeletemben ha megtörlöm akkor inkább ilyen vizesen véres nem tudom mi lehet a gond

Párommal voltam együtt de sztünk a védekezéssel nem volt gond ez utalhat esetleg terhességre?

2024. jan. 20. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:
7%

Nem ebbe a kategóriába való a kérdésed.

Jelentve.

2024. jan. 20. 11:49
 2/2 anonim ***** válasza:
58%
Utalhat, de a menstruációt sok egyéb dolog is befolyásolja, ami a hormonrendszeredre hatással van, étkezés, alkohol, stressz, stb.
2024. jan. 20. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!