Használt -e már valaki Vombee nevű gyógyszert terhességi hányingerre?) Piridocin- Doxilamin a hatóanyag. Fut még Diclectin néven is.
Nekem teljesen bevált. Mivel elalvás előtt veszem be, nem fáraszt.
Teljesen helyre rakta a hànyingerem .
Kedves kérdező!
Nagyjából várandósságom 7-8. hét környékén kezdtem el szedni a Vombee-t, mivel 0-24-ben nagyon erős rosszulléteim voltak, hányás nélkül (gyengeség, iszonyatos hányinger, öklendezés, ájulás érzés, enni-inni se tudok, fogytam is...). Este 1 db tabletta szedéssel nagyjából 2-3 nap alatt rendeződtek a rosszullétek.
Most vagyok a 17.hétben, személy szerint nekem még mindig szednem kell a napi 1 tbl Vombee-t hogy talpon tudjak lenni. Ez idő alatt semmilyen mellékhatást nem éreztem, fáradékonyságot, semmit sem. Nekem lételemem jelenleg a Vombee.
Abbahagyni fokozatosan kell, másodszor próbálom leépíteni, azonban a Vombee "mentes" napokon viszont hányás is jelentkezik... így nem tudom abbahagyni egyelőre a szedést. Az orvosom azt mondta, hogy 20.hétig simán kellhet szednem, ha ennyire erősek a panaszaim. Ha szépen kialakul a méhlepény, onnantól kezdve a rosszulléteknek is lassacskán szűnnie kellene.
-Én ajánlani tudom a Vombee-t
Kedves utolsó válaszoló.
Köszönöm szépen. Én pénteken egy hete, hogy végleg letettem a Vombeet. Az életemet mentette meg🙏
Nehéz volt lejönni róla, végül a 34. Héten sikerült.🙂
Remélem te is rendben leszel vele!
Szia!
Segíts kérlek, hogy sikerült leszokni róla, nekem nagyon nehezen megy. 20 hetes vagyok most. Ha egy szem kimarad újra hányás van. Most azzal próbálkozok, hogy 2 szem között 36 órát várok, de a vége fele már kezd a hányinger, émelygés jönni. Mi a jó taktika? Köszönöm előre is és minden jót kívánok!
Szia!
Szerintem ha vissza jön a hànyinger, akkor még nem vagy rá kész.
Én reggel este szedtem Ludeát, és elalvás előtt a Vombeet. Többször próbáltam lerakni, végül a 34. Héten nem vettem be. Az első két napon émelyegtem, de utána már rendben voltam.
Amúgy úgy is le lehet tenni, hogy 2 naponta veszed be.
Sziasztok! Én is szedem és nagyon sokat segített. Én napi 1 et szedek este az alvásom is sokat javult azóta. Mellékhatást nem tapasztaltam de tény, hogy nagyon álmosít. Ma fogy majd el az első doboz van mégegy de szeretném lassan leépíteni. Talán két naponta egyet majd aztán szépen elhagyni.
13 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!