Lehetséges, hogy a hüvelyi szextől újúl ki az aranyér?
Lehetséges, nálam is volt, (kiröhögött a nőgyógyász) szex közben erőlködsz, hasonló izmok terhelődnek, a popsid is "kinyílik" élvezés hatására. Pff nem tudom értelmesebben leírni.
Ne aggódj én is szexelek
N
5 - igen én is ezért gondoltam rá, hogy attól jött ki, mert hát gondolom ahogy a hüvely öszehúzódások vannak az kihat ott máshova is.
6- sajnos van ismerősöm, akinek műtét után is ugyanúgy folyton előjött. Mert valószínűleg az okát nem szüntette meg, de azt meg nem tudják az orvosok se megmondani neki hogy mi az. Hiába változtatott minden életmódbeli dolgon.
szex közben erőlködsz, hasonló izmok terhelődnek, a popsid is "kinyílik" élvezés hatására - neee! Istenem nő, de egy könyvet nem vett a kezébe, ráadásul fogalma sincs az aranyérről :D
Ezen most nagyon röhögök.
Kérdező: nincs összefüggés, nyugi, ha viszont szráskor erőlködsz, annak már van köze hozzá.
5 ös vagyok, nő vagyok te biztos pasi, azért vagy ilyen lekezelő...
Te biztosan jobban tudod mi zajlik a testemben orgazmus hatására
Igenis van osszefuggés
Azért mert nem tudom megfogalmazni szakszavakkal, akkor már nem vettem a kezembe könyvet??
A kerdezőnek annyit mondanék, nálam is volt ilyen, nem sűrűn, azóta mégjobban figyelek az étkezésre, kordában lehet tartani műtét nélkül (az én dokim műtét ellenes, életmódváltás a kulcs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!