Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elviselhetetlenül görcsöl a...

Elviselhetetlenül görcsöl a hasam, van valami házi praktika ami ezt elmulassza?

Figyelt kérdés

Mindig is görcsölt a hasam ha "megjött", ilyenkor meleg vizes palackot teszek a hasamra és alszok egy pár órát. Ettől elmúlt a fájdalom.

Ma reggel megjött és azóta borzalmasan görcsölök, már vagy 3-4 nospat bevettem, de nem használ. Ráz a hideg és hányingerem van.

2010. okt. 22. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
ha tampon van benned, vedd ki!a hányinger, hidegrázás TSS-re utalhat!
2010. okt. 22. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Naponta csak 3 nospát szabad bevenni,6óránként a forte változatból max 3at, 8óránként, de köztudott tény, a nospa leviszi a vérnyomást és levert lesz tőle az ember, engem meg is szokott hajtani és egyszer hánytam is tőle, a meleg vizes palack és az alvás nekem is bejött épp 4 napja :)
2010. okt. 22. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:
a második vagyok még mindig, ha csak ma jött meg, akkor a tampont, felejtsd el, nem szabad a kezdeti stádiumban használni, vagyis nem egészséges, még erős vérzés esetén sem...és csak nagyobb fájdalomhoz vezet, tapasztalat 24/L
2010. okt. 22. 23:33
 4/7 anonim ***** válasza:

még mindig a 24éves lány vagyok, a cickafarkfű tea nagyon jó görcsoldó,azt szoktam inni én is néha,

Meginni is jó, és mikor még nem jön meg a vérzés, vagy fertőzés esetén ülőfürdőként is jól szolgál és ugy is oldja a görcsöket. 24/L

2010. okt. 22. 23:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!:)

Nem használok tampont, nem szeretem. A teát viszont ki fogom próbálni, ha a görcs nem múlik el. Köszönöm a tippet!:)

Azonban ha ez az állapot még 3-4 nap múlva is fennáll akkor érdemes felkeresni egy orvost?

Szerinted baj lehet abból ha most beveszek egy rubophent? (Láz miatt)

2010. okt. 22. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Remélem még nem vetted be a rubophent, semmiképpen ne vedd be, ha lázas vagy, hűtsd a tested vizes törölközővel. Igazán nincs mit, szívesen válaszoltam! 24/L ha bármi kérdés van, írhatsz privát üzenetet is, szívesen segítek ha tudok.
2010. okt. 22. 23:59
 7/7 anonim válasza:
24/L:én nekem is szokott görcsölni mikor megjön és most a Buscopán nevezetű görcs oldót vettem meg a patikában és nekem jól be vált mert naponta csak 1szemet vetem be belőle és elmulasztotta a görcsöt.Vagy ha nem akarsz gyógyszert használni akkor javaslom a pelyvával töltött kispárnát.Nekem is sokáig volt jó. Vettem a gyógyászati segéd eszközök boltjában,és ha görcsöltem csak rá tettem a hasamra és én is aludtam egy jót. Amikor felébredtem már nem éreztem a görcsöt.Próbáld ki,ha gondolod. HA nem jó akkor maradj a Buscopánnál, ez az a görcs oldó ami a duboázia növényből készült.Ha esetleg ez sem segít,még egy gyógyszert tudok ajánlani ez pedig az Algo Flex-M.Ez is görcs oldó,mind két görcs oldót recept nélkül kaphatsz a gyógyszertárban.
2010. okt. 24. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!