Állandó hüvelyi e-coli fertőzésem van. Van valaki így? Tudnátok megelőzési taktikákat írni?
Mindent betartok, alapokat ne is írjatok (nincs tanga, nincs anál, előlröl törlök stb...) mégis újra és újra előjön. Borzalmas gyulladásokat okoz, és ha évekig nem kezelik multirezisztensé válik. Sokszor ki se tenyésztik a kenetben, mégis tüneteket okoz.
Menstruáció előtt és után mindig Lactofeel-ezek.
Amúgy felfázásra bevált a D-mannóz por, de hüvelyi útra még nem találtam semmit, amivel ez kivédhető. :(
Végbeled törléséhez használj külön törülközőt, és székelés után mosakodj is, ha van rá lehetőséged. A külön törülközőt csak ott használd, más törülközőt pedig arra a területre ne használj. Tartsd elkülönítve a törülközőt, ne érjen másikhoz.
Máshonnan nemigen juthat a hüvelyedbe a kórokozó, gondolkozz mi módon történhet...
Hogy derült ki ez a fertőzés? Milyen vizsgálatok kellettek hozzá? Nagyon hasonlóan folyton hüvely gyulladásaim vannak, nagyon sok éve már és semmi nem segít!!!!
(Bocs, hogy offolom a kérdést!)
6: Nekem is évtizedekig ez volt, a nőgyógyászok 90%-a adhatná vissza a diplomáját, mert a vakon felírok gyógyszert nekem is menne. Az öreg orvosok erre hajlamosabbak, nekem pl. az elején multirezisztens e-coli volt végig, ìgy nyilván nem használt rá semmi, mert azt írta fel amit éppen meglátotr a gépen. Pláne ha beszedetik veled a gyógyszerpalettát, még azokra is rezisztens lesz, amire eddig nem. Undorító egy szakma, sok mindent megéltem emiatt...
Menj el olyan orvoshoz aki kenetet és tenyésztést csinál, és az alapján ír fel gyógyszert, célzottan kezel. Nekem vakon már mondtak anno bacit, utána gomba, aztán mindkettő, teljesen hülyének nézik az embert. Sokáig kezelt ez a doki is mire kijöttem a hüvelyi és a húgyuti e-coliból mert annyira lesz.rtak hogy mindkettő krónikussá vált, és no lám célzottan kezelt és elmúlt. Ha gondolod írj rám privátban megadom én kihez járok.
(A mostani nekem sima e-coli az szimplán mindig visszajön sajna.)
Alig találtam vissza ide.
Most olvastam, hogy vannak olyan WC csészék, amikből visszafröccsen a víz, ha pl kakilsz, de vizelésnél is előfordulhat, ez pedig komoly fertőzésveszély. Ezek a hátul kifolyósak, amikben rögtön elmerül a kaki. Neked milyen van? Vagy jársz-e ilyen helyen? A rejtélyes visszafertőzésnek lehet-e ez az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!