Mi okozhatja az alhasi fájdalmat?
Harmadik napja elég erős alhasi fájdalmam van.
A melleim is néha fájdogálnak.
Fogamzásgátlót szedek 6 éve. Ma kell bevennem az utolsó szemet a levélből, vasárnap szokott kezdődni a vérzés.
Tudom hülyének fogtok nézni, de gyanakodtam terhességre is. Decemberben lebetegedtem. Az aktus után 4 nappal kezdtem antibiotikumot szedni sajnos. Nem tudom valamit bekavarhatott-e. De az aktus napján nem sejtettem, hogy beteg leszek pár nap múlva. Utána jelentkezett a vérzés is a szokásos módon, de olvastam itt az oldalon, hogy az semmire nem garancia.
Miómám is van, azonban egy ideje nem volt panaszom abból kifolyólag.
Mi lehet a gond? Menjek orvoshoz a vérzés után? Ha egyáltalán meg fog jönni...
Válassz, a lehetőségek tárháza:
-Felfázás, egyéb felhúzódott bakteriális fertőzés
-Méh és Petefészek gyulladás
-vesemedence gyulladás
-mióma
-daganat
-endometriozis
A terhesség nálad kizárt jelenleg.
*A terhesség nálad kizárt jelenleg.
Ellenben ha nyugodtan hátra dőlsz a miómával kapcsolatban, akkor közlöm,hogy ha nem mész utána, és UH-on nem követed figyelemmel, akkor ha egy bizonyos nagyságot elért, akkor kiveszik a méhedet. És mennél nagyobb a miómád, annál kevesebb esélyed van, hogy egy normál terhességet végig tudj vinni, mert nagy eséllyel elvetélsz a mióma miatt.
Kisebb mióma esetén van az, hogy maga a terhesség jó hatással van rá-a hormonális változás miatt. De nagy mióma esetén, már az egész méhedet kockáztatod.
#2: Köszönöm szépen a kioktatást! Mióta kiderült 6 havonta járok kontrollra. Novemberben voltam legutóbb.
Tisztában vagyok mindennel, hiszen járok orvoshoz. Figyelemmel kísérjük ultrahanggal. Esetleg a papírjaim szkenneljem be neked, hogy elhidd?
Kemény ez az oldal...
"Úgy, hogy ideje kicsit jobban tőrődnöd magaddal,és jobban odafigyelned magadra."
Azt sem értem, honnan veszi itt bárki is ismeretlenül, hogy nem törődik az ember magával.
Meg egyből kiveszik a méhem meg megműtenek. Fogalmad nincs hány mm vagy milyen az állapotom. Igazad van, netről kimásolt baromságokkal kell tanácsot adni. Az orvosomnak azért jobban hiszek.
Nem csodálom, hogy 2 pipád van összesen. Baromira örülök, hogy szétbarmoltad a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!