Megtörtént már veletek, hogy a használt betétet/tampont nem tudtátok kidobni mert nem volt kuka a WC-ben?
Hogyan oldottátok meg a helyzetet? Azért kérdezem mert oké, hogy a betétet visszatekeri az ember a csomagolásába, a tampont meg WC-papírba, de az ugye átáztatja a papírt, meg a betétnél se lehet úgy, hogy egyáltalán ne lógjon ki a betét (pl. oldalt) a csomagolásából.
Így meg nem lehet eltenni táskába.
Akivel megesett már, hogy magánál kellett még tartani a használt betétet vagy használt tampont, hogyan tette el pl. nadrágzsebébe, vagy táskájába úgy, hogy ne szennyezzen össze semmit?
Nekem ha megjön és úgy megyek vhová mindig teszek be egy nejlon zacskót a táskámba,az ilyesmi helyzetekre,mert én is kerültem már szituba amikor a fürdőben nem volt kuka,viszont mivel össze jövetel volt a konyha is tele volt. Nehezen tudtam volna oda kidobni.( nadrág zsebembe szerencsére volt egy kutyakakis zacsi) így betekertem papírba,be a zacsiba,aztán a táskába tettem,aztán itthon meg kidobtam. Zacsiba téve nem volt szaga.
Ha nem lett volna nálam kutyakakis zacsi,akkor valószínűleg jó kicsire össze nyomorgatom persze betekerem papírba,aztán elviszem a kukáig,lesz ami lesz alapon. Kétlem,hogy bárki kérdezné,hogy jéé te mit dobsz ki :D
ilyesmit lehúzni azért nem szabad,mert dugulást okozhat.
Meg. Kivivttem a kukába.
Btw nálunk sincsen szemetes a wc-ben. Ott a konyhai kuka, abba teszem - és a vendégek is.
Aki szóvá teszi, annak megmondom, hogy nézze meg alaposabban a mellékhelyiség méretét és majd utána pampogjon.
Nálunk van szemetes,de mi a mensis dolgokat nem dobjuk oda,mert az egyik kutyánk sajnos kikukázza :/
Vendégek után kiszedjük a kukát,nehogy legyen benne vmi ami a kutyának vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!