Szilveszteri buliba tampon vagy betét?
Figyelt kérdés
Megyek ma este buliba viszont megjött a menzesz. Korábban nem volt ilyen problémám még szilveszterkor (vagy nem mentem sehova), de ma muszáj. Mit ajánlotok a szilveszteri buliba? Tampon vagy betét? Melyik a jobb?2023. dec. 31. 08:28
2/11 anonim válasza:
Ha tervezel keveredni olyan szituba, amikor idegen kezek matatnak a szoknyád alatt, akkor csakis tampon. 3:)
Ha csak eszel-iszol-énekelsz, akkor azt használd, ami neked kényelmesebb.
3/11 anonim válasza:
Ha olyan helyen lesz a buli ahol van mosdó és tudod rendszeresen cserélni akkor ugyanazt mint máskor...
4/11 anonim válasza:
Tampon mindenképp legyen. A betéttel bűzleni fogsz
5/11 anonim válasza:
Először tampon, ha higiénikus a mosdó utána is tampon, ha nem higiénikus max betétet cserélgess. Ha nincs mosdó órákig, szívás.
7/11 anonim válasza:
Első-második nap nálam alap a betét, mert görcsölök és nem viselem el a tampont.
Utána tampon.
8/11 anonim válasza:
Hát én betéttel szilvesztereztem az idén.
Oszt' valahogy túléltem.
10/11 anonim válasza:
Nekem is megjott es betetet raktam be. Csak azt hasznalok. Nem tudom mi vele a gondd. Nekem inkabb az a gondom hogy faj ilyenkor a pocim na azzal nem tudok mit csinalni kibirom es kesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!