Az olyan lányok/nők akik nem szeretnének gyereket, ők miért nem csináltatják meg a menstruáció megszüntető műtétet? Már ha tényleg létezik ilyen
-nem lenne fájdalom, kellemetlen helyzetek
-nem kellene védekezni
Nem létezik ilyen műtét, hystrectomiát (amivel tényleg megszűnik a menzesz is) pedig nem csinálnak bemondásra, ahhoz nagyon komoly indok kell.
A "nem akarok gyereket" szerencsére nem ok egy nagyműtétre ;)
Írom ezt úgy, hgoy nem akarok sohasem szülni.
Ott a Depo-Provera injekció.
Három havonta egy szúri és nincs több menstruáció.
Nőgyógyász felírja, beadja, nincs 2.000 Ft három havonta.
Évek óta kapom, semmi bajom, sőt a hajam dúsabb, pattanásom két nagy kijött, amikor anno először kaptam, egy hónapig voltak, azóta egy sem volt, se arcomon, se hátamon.
Úgy tűnik az injekció az egyetlen jó megoldás
De ezeket mellékhatásokat olvastam róla:
- láz, fáradékonyság, kimerültség, - reakció az injekció helyén: tartós bemélyedés/gödröcske, vagy dudor; fájdalom és érzékenység, - a csont ásványianyag-sűrűségének csökkenése, - csökkent cukortolerancia
De az jó hír, hogy neked nincsenek mellékhatásai :)
13. Én gondoltam rá de 50 kiló alatt nem írják fel. Meg sokaknak gondot okoz a májával, legalábbis amikor érdeklődtem, ezért sem ajánlotta a doki.
Mióta szeded amúgy? Én szívesen váltanék rá, ha valami csoda folytán jönne még rám pár kiló.
7-8 éve kapom, simán beadom magamnak is.
Soha semmi mellékhatása nem volt.
Tudjátok, hogy ezek olyan gyakori mellékhatások, mint pl. Kalmopirin esetében a hasmenés.
Több barátnőm is kapja, van, aki közben szüneteltette, szült két gyereket, majd újra kapja.
Senkinek semmi gondja nem volt vele.
Egyik barátnőm kb. 10 kg-ot ledobott, mikor elkezdte kapni, valamit helyrebillentett az Ő esetében.
Én is fogytam vele, de csak kb. 5 kg-ot, igaz mindenféle életmód váltás nélkül, és azóta nem is jött vissza.
Lehet azért nem írják fel 50kg alatt, mert gyakori mellékhatás a fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!