Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy nöi kar, láb, hónalj,...

Egy nöi kar, láb, hónalj, szemérem szőrzet milyen nagy, vastag a férfihoz képest?

Figyelt kérdés

#nő #szőrzet #Láb, hónalj, szemérem, kar
2023. dec. 30. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyénfüggő.
2023. dec. 30. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen egyéni illetve genetika. Van olyan nő, aki szőrösebb mint egy férfi, de ez fordítva is előfordul, hogy egy férfi nem szőrös.
2023. dec. 30. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a szőrszálak milyen vastagszálúak? Ez attól függ, hogy a nőnek milyen a szőre. Nekem vastagszálú, sötétszínű, dús hajam van, így a szőrzetem (amit persze legyantáztatok) is vastagszálúbb és látványosabb, mint mondjuk egy szőke férfinek. De egy szintén sötét szőrzetű férfi már szőrösebb, mint én, mert alapvetően a férfiakon több szőr nő általában.
2023. dec. 30. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő. Én sajnos túlzottan szőrös vagyok,a lábam,hónaljam,intim részem szőrösebb (lenne) a legöbb férfiénál. A karom is szőrös,de az még elfogadható
2023. dec. 30. 21:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy ex barátnőm volt hasonlóan szőrös,mint az előző. Az említett testrészein kívül még más,szokatlan helyeken is.Amúgy nagyon szép lány volt,nem zavart egyáltalán.
2023. dec. 30. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg a férfiaknak több,erősebb a szőrzetük,viszont ez nem minden esetben van így. Sajnos vagyunk páran akiket megviccelt a genetika és több szőrünk van,mint némely férfinak. A mi családunkra pont ez jellemző. A fiúk,férfiak alig,mi meg csajok szinte tetőtő talpig szőrtelenítünk.
2023. dec. 31. 06:10
 7/8 anonim ***** válasza:
38%

Attól függ hogy milyen nőről és férfiról van szó.

A hormonzavaros és dagadt nők szőrösebbek.

2023. dec. 31. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"A hormonzavaros és dagadt nők szőrösebbek."

Egyik sem vagyok,mégis durván szőrös.L.

2024. jan. 2. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!