Jó ez? Vagy tudtok ajánlani jobbat? Hogyan kell használni? Mennyi ideig kell benn hagyni, hogy hasson?Mivel kell közben kenegetni? Már mielőtt behelyezed. Síkosításhoz milyen síkosítót ajánlotok? A gyógyszertári ragacsos gélektől már elegünk lett. Hány hónap múlva lehet szexelni, ha jelenleg a kisujjunk sem megy be?
9# befejezted mások indokolatlan lehordását saját magadat mindenkihez képest egy agytrösztnek való beállítása mellett?
Igen képzeld ha nem élnek rendszeresen szexuális életet és a hölgy sem elégíti ki saját magát, akkor nem tágul, nem fér be neki a kisujj se.
De ha talál egy új férfit, aki türelmes vele, első pár hétben, hónapban csak pettingelnek behatolás nélkül és rendesen benedvesíti úgy, hogy nem a saját kielégülését nézi csak, hanem a nőre is gondol akkor igen, képzeld ki tud tágulni. Lehet először csak egy ujjal megy, aztán kettővel, majd hárommal, utána pedig már a rendes farka is bemegy. De ehhez egy hosszú előjáték kell, kölcsönös bizalom és hogy a hölgy el tudja magát engedni.
2023. dec. 27. 13:54
12/33 A kérdező kommentje:
#7: Régen jó volt. Mielőtt azt a bizonyos "műtétet" elvégezték. Altatásban csinálták, és utána beszűkült úgy, hogy soha többé szex. Nem tíz év a házasságunk! Hanem 40! Az utolsó tíz év szex nélkül. A feleségem soha nem önkielégített. Mondhatnám aszexuálisnak, de orgazmusai régen voltak. De a klimax után a kiszáradás, beszűkülés, plusz ezek a műtétek, amikkel elrontották teljesen!
2023. dec. 27. 13:56
13/33 anonim válasza:
12
Godolkoztál rajta, hogy seggbe megcsinálod?
2023. dec. 27. 13:58
14/33 anonim válasza:
40 éves házasságot ha nézek, hogy legfiatalabban is mondjuk 18 évesen esküdtetek, tehát 60+osak lehettek. Ebben a korosztályban már nem igazán működik a testiség mindenkinél, jönnek a merevedési zavarok, a nedvesedési problémák. Szerintem ne erőltessétek a behatolást, izgasd inkább szájjal akkor és ő is tegyen így.
2023. dec. 27. 13:58
15/33 A kérdező kommentje:
#13: Az análhoz ugyanannyit kellene tágítani. Ráadásul aki soha nem csinálta,nem is biztos, hogy lenne rá hajlandó. #14: Én 66 a feleségem 68. A merevedésemmel csak annyi a gond, hogy nem elég kemény. Ezért van Viagrám. De kihez? Menjek vele egy prostihoz? Vagy 2 gyerekkel és 2 unokával alapítsak egy új családot másik nővel?
2023. dec. 27. 14:04
16/33 anonim válasza:
Nem fog sikerülni tagitassal se. Ha nem áll fel rendesen akkor jobb ha elmész egy tág p.nájú prostituálthoz
2023. dec. 27. 14:08
17/33 anonim válasza:
És egy ilyen készletet használna a feleséged?
2023. dec. 27. 14:55
18/33 A kérdező kommentje:
Amiket az interneten találtunk, azok közt ez a leg-szimpatikusabb neki. Amúgy is azt mondta nekem tegnap, amikor rákérdeztem hogy először jegyeztessek időpontot a nőgyógyászhoz. Addig nem vesz semmit, amíg orvosnál nem járt. De kérdem Volt azóta 2x rák-szűrésen, miért nem kérdezte már meg ezt a beszűkülést? Tényleg baj volt a kommunikációnkkal: Én azt gondoltam, hogy ő az aszexuális, ő meg azt hitte, hogy én nem igénylem. Miután elutasított. Milyen időnként kellett volna őt nyaggatnom? Higgyétek el nekem: Ezerszer könnyebb kielégítenem magam, és az egészen biztosan jó. Mint, hogy inkább lemondjak róla a ki tudja hogyan alakuló, kínlódós, bajlódós szex kedvéért?
2023. dec. 27. 15:07
19/33 anonim válasza:
Ha nem kamu, akkor arról van szó, hogy egy 66 éves vénember (privátban megírta, hogy ennyi) nem tud beletörődni, hogy nem áll fel a farka, és a feleségét cseszegeti emiatt.... Próbálj meg végre felnőni, tata, ennyi idősen éppen ideje!
De én még mindig eléggé biztos vagyok benne, hogy ez csak egy 15 éves hülyegyerek, aki unatkozik a téliszünetben.
2023. dec. 27. 18:43
20/33 anonim válasza:
#18 Aha, szóval a kisujjad nem fér be, de rákszűrést azt kétszer csináltatott... Legalább utánanézhettél volna, hogy zajlik a rákszűrés, mielőtt beleírod a sztoriba, ugyanis ezzel 100%-ra kiderült, hogy kamu az egész. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!