Most akkor tényleg futószalag a nőgyógyászat vagy nem?
Emlékszem a gimiben jött egy középkorú férfi nőgyógyász felvilágosítást tartani a nemi betegségekről.
Ott kezdett furcsa lenni a dolog, amikor a fószer elkezdett beszélni arról,hogy milyen szép formás p.cikat lát tinilányoknál csakhát milyen rossz,hogy sokan már ilyenkor herpeszesek.
Most komolyan, ha bemegyek a nőgyógyászhoz, akkor végigfut az agyán, hogy na ez szép punci, ez meg nem?
Igen,végigfut. Hisz ember. Vagy szerinted a nőgyógyász az mind robot? Nincs szeme?
Én ha elmegyek,márpedig mostanában sajnos már 4x voltam,és még ki tudja,hányszor kell mennem egy rossz citológia miatt, akkor benne van a pakliban,hogy megnéz a doki.
Dehát basszus, ez a szakmája.
Pont a múltkor nézett meg jobban az egyik,mint kellett volna. Olyan 10 mp-ig konkrétan bámult. Utána megkérdezte fura hangon, hogy császárom volt? Nyilván látta a heget is.
Nem mondom, hogy jólesett az a 10 mp, főleg úgy,hogy átéltem szexuális erőszakot.
De felnőtt ember vagyok, és felfogom,hogy minden embernek van szeme. Nem csukhatja be a doki se,mert akkor nem tudna megvizsgálni.
Vagy nézzenek tükörből,mint az araboknál? Az is milyen hülyeség már...
Ezt el kell tudni fogadni,hogy ő orvos. Ha meg is néz,lehet közben már a diagnózison agyal. Nem biztos, hogy azon,kit dugna meg,és kit nem!!! Neki felelőssége van,hogy mit ír le a papírra.
Ha meg közben tényleg megnéz,hát így jártam. Nincs csúnya p.-im, nézze. Csak gyógyítson is meg közben, bízhassak meg a diagnózisában.
Egyetlen doko követett el orvosi abúzust velem szemben. Az is nő volt. Ennyit erről. Ő tett is érte.
A férfi nőgyógyásznak ha van is kósza gondolata,azt legalább nem hallom.
Szóval röviden:
A te érdeked,hogy elmenj. Felnőtt aggyal felfogod. Onnantól kezdve meg nem ilyeneken agyalsz,hogy mit gondolhat az orvos. Mert nem tudhatod. Feleslegesen túráztatod magad rajta.
Volt már rossz élményem férfi nőgyógyásznál, nem is mentem többet... Sajnos a férfi nőgyógyászok egy része ilyen kivénhedt beteg fószerekből áll (biztos előfordul ez nőknél is, én még nem találkoztam vele) mint aki a te sulidba is ment.
Eleve nem is értem hogy jön a nemibetegséghez az, hogy egy tinilánynak hogy néz ki a puncija...
Inkább kifizetem magánban a nem kevés pénzt a női nőgyógyásznak, de nem kell ilyeken gondolkodnom legalább.
5!
Amúgy 1es 2es ugyanaz a válaszoló vagyok.
Magánban nőnél voltam. Még a vizsgálóágyon félpucéron alulról. Mikor odalépett közel,és közölte,hogy vetkőzzek le felülről is.
Na az durva volt.
Úgy vizsgálta meg a mellem,hogy konkrétan 1 pár zokni volt rajtam összesen.
Az átélt erőszak miatt totál lefagytam,és mint egy robot,levetkőztem. Mikor kijöttem meg elsírtam magam.
Ezt mind 25ezerért művelte velem.
Szerintem aki nőgyógyásznak elmegyek, perverz.
Erős tippem, aki nem kellett más területre orvosnak, mert nem egy zseni, az lesz nőgyógyász. Ritka közöttük a jó szakember. Egy csomó inkompetens perverz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!