Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » O.B mit jelent ha H.B =...

X0 kérdése:

O.B mit jelent ha H.B = havibaj? Mi az az o betűvel kezdődő szó?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__4878..

Itt írja a 7-es:

nekünk is férfi de nekünk azt monta hogy mondjuk meg hogy O.B azokon a napokon is vagy H.B (havi baj)

Megkérdeztem mi az az o betűvel kezdődő szó, de mivel 2013-as, 10 éves téma, így ott úgyse kapok rá választ. Köszi.

2023. dec. 12. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én csak tippelni tudok, hogy az ob a tamponmárká nevével való utalás, a h.b.-t így sosem hallottam/olvastam, hogy valaki használná.

Egyébként nem kell virágnyelven fogalmazni, nevén kell nevezni: meg van, menstruálok.

2023. dec. 12. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, de talan utalhat a tamponmarkara, ob.
2023. dec. 12. 18:43
 3/7 A kérdező kommentje:
A szövegkörnyezetet is kell nézni: egyértelműen valami o betűvel kezdődő baj, mondjuk otthoni baj. Egyértelműen nem tamponmárka. A szöveget nem én írtam, én értelmezni nem tudom mit jelent. Szóval nem nekem kell mondani hogy ne virágnyelven fogalmazzak, mert nem én fogalmaztam, én csak olvasom, de nem értem.
2023. dec. 12. 19:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Még a tamponmárkának is több értelme van, mint az otthoni bajnak. Ráadásul nem tudom honnan veszed, h az O.B. ban is bajt jelent a B. Semmi nem utal erre.

Azért tudsz majd aludni így is, h lehet, h sosem tudod meg, mint jelent az O.B.?😂😂😂

2023. dec. 12. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
O.B. szerintem az orvosi bajra, azaz egészségügyi problémára utal. A tanár különbséget akart tenni, hogy menstruáció vagy orvosi probléma miatt van rosszul.
2023. dec. 12. 20:14
 6/7 A kérdező kommentje:
5-ös: köszi. Erre talán én is gondoltam, de elfelejtettem mire megírtam a 3-ast.
2023. dec. 12. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Ohne Binde
2023. dec. 12. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!