Neincat kérdése:
Nagyon intenzív, néha darabos időközi vérzés mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nov. 23.an kezdődött a mensim, 28.ra véget is ért, most 9.en újra vérzek, de sokkal intenzívebben már 3 napja. Néha darabos is, de nem görcsölök.
Alapjáraton már nem ennyire intenzív a vérzésem, tinédzser koromban inkább volt ilyen, de az utóbbi pár évben már nem.
Ez mitől lehet, volt már valakinek ilyen?
Magas stressztől ez lehetséges?
Mindenképpen fogok menni nőgyógyászhoz, emiatt ne piszkáljatok🥺
2023. dec. 11. 19:12
1/9 anonim válasza:
Erős időközti vérzés nem normális dolog sajnos, van esetleg igazolt endometriózisod? PCOS? Bármilyen egyéb probléma?
2/9 A kérdező kommentje:
Májusban voltam rutin vizsgálaton, nem találtak semmit, nem vagyok diagnosztizálva semmivel. Hormonszintet nem mértek, de ultrahang volt, elvileg minden rendben
2023. dec. 11. 19:20
3/9 anonim válasza:
Azt megkérdezhetem, hány éves vagy? Szültél már? Volt már ilyen eddig is? Nagyon kevés ez az idő, ami két vérzés között eltelt, ha nem múlik el, vagy felerősödik, akkor lehet érdemes vele a nőgyógyászati sürgősségire menni, ott amúgy is ellátnak, ha rendellenes vérzést tapasztalsz! Fáj is? Jobbulást! <3
4/9 A kérdező kommentje:
23 éves, nem szültem hál istennek :D
Fájni nem fáj szerencsére.
Köszönöm:)
2023. dec. 11. 19:28
5/9 anonim válasza:
Endometriózis is okozhatja, azt nem feltétlenül làtják sima ultrahangon. Semmiképp sem normális.
6/9 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de jobb lenne tényleg bemenni vele a nőgyógyászhoz időpont nélkül. A kolléganőm tavasszal tapasztalta ugyanezt, 2-3 napig vérzett, ugyanígy két menzesz között, aztán bent az irodában annyira megindult neki, hogy mire a mentőhöz értünk,a farmernadrágja annyira átázott, hogy tocsogott. Neki méhpolipja volt, semmi fájdalmat nem érzett.
7/9 A kérdező kommentje:
Elvileg az endometriozis nagyon tud fájni, viszont nekem alapjáraton sem szokott görcsölni a hasam, egy évben 3-4szer, de akkor is kibírhato, emiatt zárnám ki az endometriozist. De nem vagyok orvos, majd vizsgálat után kiderül, csak kíváncsiskodom, mit gondoltok.
2023. dec. 11. 19:33
8/9 anonim válasza:
Ilyen fiatalon nem valoszinu, hogy a legrosszabb. Gyulladas vagy hormonok, ha tenyleg terhesseg kizart.
Nogyogyaszati rakos betegsegek nem ennyi idosen szoktak kijonni es nem majusi vizsgalat ota.
9/9 anonim válasza:
Valóban nem jellemző, hogy ilyen idős korban rosszindulatú betegség van a háttérben, de azért teljességgel kizárni látatlanban nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!