22 napja késik a menzeszem. ?Bővebben lent.
Az utolsó menzeszem október 16-22.ig tartott. Általában szabályosnak mondható, maximum 3 napokat szokott késni. Többször volt már arra példa, hogy kimaradt egy-egy hónap, de akkor nem kifejezetten figyeltem rá, mivel akkor nem volt még együttlétem senkivel. Viszont most július óta vagyok együtt valakivel. Védekezünk.
Utoljára december 8-9-10. között szedtem gyógyszert hurutos köhögésre, lázra és arcüreggyulladásra.
Először november 24.en teszteltem negatívat, aztán dec.1, és dec.6.-án is egy-egy negatívat.
PMS-re utaló megszokott jele egyáltalán nincsenek, semmit nem érzek, hogy meg fog e jönni, egyedül annyi, hogy néha egy napon kb. 10x hirtelen érkező, de rövid ideig tartó görcsöt tapasztalok a méhem jobb oldalán. (mintha valaki összenyomná teljes erővel.) Ehhez társul egyidejűleg egy nyilalló érzés a hüvelyemnél. Hétfőre van időpontom.
Esetleg aki tapasztalt hasonló dolgot, azoktól kérdezném a végkifejletét a dolognak.
Köszönöm!
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!