Aki egyáltalán nem bírja a vért az hogyan menstruál?
Figyelt kérdés
Ugyan is testünkből származó bármilyen végtermék utal a jelenlegi egészségi állapotunkra is.2023. dec. 6. 20:35
2/11 anonim válasza:
Engem az speciel nem zavar, ahogy mások vére sem. A menzesz természetes, mások sérüléseit meg kezelni kell, olyankor a gyakorlatiasság nem enged undorodni valahogy.
Vérvételnél viszont remegek mint a kocsonya és el is ájulok néha. Illetve ha én magam sérülök meg, ott sem a fájdalom a gondom, hanem a vér látványa. Kikészít.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le és köszönöm a válaszod.
2023. dec. 6. 21:11
5/11 anonim válasza:
Többször elájulok menstruáció során a mai napig. De már sokkal edzettebb vagyok mint az elején.
27N
6/11 A kérdező kommentje:
De most ez komoly?
2023. dec. 7. 07:15
7/11 anonim válasza:
Igen. Egyszer apukám szedett össze a toaletten. Ledőltem róla. 😅 Kiskamaszként mindig szóltam ha cserélni mentem és tudták a szüleim hogy ha nem jöttem ki pár perc múlva akkor össze kell kaparni a földről. 😥 Az előző válaszoló voltam.
8/11 A kérdező kommentje:
Hát azért ez elég durva.
2023. dec. 7. 13:06
9/11 anonim válasza:
A menstruációs vér nem "végtermék", te fogalmatlan...
10/11 A kérdező kommentje:
Akkor mi a bánatos lóf@sz? Azért lökődik mert már nincs rá szüksége a szervezetnek.
2023. dec. 7. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!