Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pár napja már viszket az...

Pár napja már viszket az intim tájéknál, úgy tudom pontosabban elmondani hogy nem a hüvelyemnél hanem amellett a bőrnél. Ma meg néztem a tükörbe és ki van száradva egy részen ilyen fehéres a bőröm. Pisilés után ha kitörlöm kicsit fáj. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Az olyan üzenetekkel mellőzzetek mint pl: (küldj fotót) és társai
2023. dec. 4. 04:07
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Bocs, de ezt így neked egy orvos se tudja megmondani mitől van. Esetleg azt tudjuk megfejteni (látatlanban csak tippelni), hogy mi az ami ott van

Kikkel szexeltél az elmúlt 8 hónapban ?

2023. dec. 4. 08:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Senkivel
2023. dec. 4. 09:49
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Szia, írj rám, próbálok adni tanácsot.
2023. dec. 4. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

:D Megint itt a " privátban adok tanácsot " ürge.

Amúgy akár a fehérnemű is okozhatja, ezzel megpróbálkozhatsz elsőnek, hogy más anyagú fehérneműt használsz, vagy ha betétet használsz gyakran, akkor abból másfajtával megpróbálkozni.

2023. dec. 5. 01:51
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Nem, a fehérnemű váltás nem oldja meg ezt a bajt. Lehet hogy köze van a problémához (de ennyiből találgathatunk hogy a kérdező cukorbeteg, túlsúlyos vagy nem figyel kellően a higiéniára), de megoldást nem fog hozni.

Mondjuk az gáz, hogy már napok óta viszket neki, és nem ment még orvoshoz. Kérdező, hány éves vagy? Ugye nem sportolsz rendszeresen?

2023. dec. 5. 02:11
 6/7 A kérdező kommentje:

5-ös válaszoló

Ugye megint te vagy aki a női nemiszerv szagok iránt erdeklodik mindig? 🥴😂

3 közül egyik se talált nem vagyok se cukorbeteg se túlsúlyos se igénytelen🙂

Sportnak mi köze van ehhez IQ mester?

Ha valamihez nem értesz ne kommentalj

2023. dec. 5. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem az vagyok. A sportolás erősíti az immunrendszert, több oldalról is.
2023. dec. 5. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!