Pár napja már viszket az intim tájéknál, úgy tudom pontosabban elmondani hogy nem a hüvelyemnél hanem amellett a bőrnél. Ma meg néztem a tükörbe és ki van száradva egy részen ilyen fehéres a bőröm. Pisilés után ha kitörlöm kicsit fáj. Mitől lehet ez?
Bocs, de ezt így neked egy orvos se tudja megmondani mitől van. Esetleg azt tudjuk megfejteni (látatlanban csak tippelni), hogy mi az ami ott van
Kikkel szexeltél az elmúlt 8 hónapban ?
:D Megint itt a " privátban adok tanácsot " ürge.
Amúgy akár a fehérnemű is okozhatja, ezzel megpróbálkozhatsz elsőnek, hogy más anyagú fehérneműt használsz, vagy ha betétet használsz gyakran, akkor abból másfajtával megpróbálkozni.
Nem, a fehérnemű váltás nem oldja meg ezt a bajt. Lehet hogy köze van a problémához (de ennyiből találgathatunk hogy a kérdező cukorbeteg, túlsúlyos vagy nem figyel kellően a higiéniára), de megoldást nem fog hozni.
Mondjuk az gáz, hogy már napok óta viszket neki, és nem ment még orvoshoz. Kérdező, hány éves vagy? Ugye nem sportolsz rendszeresen?
5-ös válaszoló
Ugye megint te vagy aki a női nemiszerv szagok iránt erdeklodik mindig? 🥴😂
3 közül egyik se talált nem vagyok se cukorbeteg se túlsúlyos se igénytelen🙂
Sportnak mi köze van ehhez IQ mester?
Ha valamihez nem értesz ne kommentalj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!