Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van véres, barnás folyásom?

Mitől van véres, barnás folyásom?

Figyelt kérdés
Már jó pár hónapja van ez a menstruációm elmúlasa után 12.napja körül de van pl, hogy 16. Napnál. Eddig nem igazán foglalkoztam vele mert azt hittem a peteérés miatt van mert 1 napig volt viszont most 13. Napnál volt rá masnap elmúl utánna megint volt es megint elmúl es rá következő nap megint.. fajni nem fáj egyaltalán. Még szűz vagyok ezert biztos, hogy nem vagyok terhes. Miért lehet ez? El kéne menni orvoshoz, és ha igen akkor eleg a háziorvos es majd ő ad rá valamit vagy tovább küld, vagy egyből nőgyógyászkoz?

2023. dec. 2. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyből nőgyógyász, nem is értem,mire vártál eddig!!!
2023. dec. 2. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mióta van meg? Lehet még be sem áll.

Mehetsz nőgyógyászhoz, csak mondd, hogy szűz vagy, akkor nem vizsgál meg,de minden kérdésre válaszol.

2023. dec. 2. 13:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Már 5-6 éve meg van a menstruációm és évek óta már beállt.
2023. dec. 2. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kis progeszteron hiány lehet.
2023. dec. 2. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!