Hüvelygomba kezelése, és hüvelygomba után?
Évekig küszködtem vele. Használtam mindent, de kb. havonta előjött.. lecseréltem a tusfürdőt, öblítőt, mosógélt, fehérneműket teljesen újakat vettem, megváltoztattam a táplálkozásom. Próbáltam rájönni a probléma forrására.
Mindent létező gyógyszertári vény nélkül kapható készítményt megvettem, de következő hónapban újra előjött. Majd a nőgyógyászhoz elmentem, aki felírt egy tablettát, szájon át. Nekem is kellett bevenni, páromnak is. Majd utána még egy heti hüvelykúp. Ezek mind vénykötelesek voltak. Akkor azt mondta a doki, hogy nem szabad magunknak kísérletezni a kezeléssel, mert komolyabb probléma is lehet.
Már most lassan egy éve rendbe jöttem teljesen.
A szex - témához kapcsolódóan.. akár párod is lehet a “fertőző”, csak férfiaknál nagy részben tünetmentes. Hordozhatják évekig, úgy, hogy észre sem veszik. Ezért kell őt is kezelni. Mert hiába jössz rendbe, újra el fogod kapni. Én őszintén elmondtam páromnak, hogy miket mondott a nőgyógyász, nyilván közös érdek, hogy rendben legyünk.
Előző voltam
A hüvelyflór a helyreállitása kell neked!
"A betadine után lactofeelt szeretnék használni és mellé szájon át szedhető mollio tablettát."
Ki fogod csinálni a hüvelyflórád ezekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!