Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációnál ez mennyire...

Menstruációnál ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Szinte mindig pontosan 28 napra megjön, 5 napig tart, sok éve teljesen kiszámítható a menstruációm.

Az elmúlt pár hónapban viszont azt vettem észre, hogy az 5. Nap után, miután már teljesen el kellett volna múlnia, megint van egy nagyon pici friss vér, ami már kb csak egy halvány rózsaszínes folyásként jelentkezik. Tehát 5. Napon egyértelműen már alvadtas, sötét, barnás, minimális vérzés van, 6 napon pedig látszik a friss vér, még ha kevés is. Ilyenkor már általában nem kell tampon, csak pisilésnél a papíron látom meg ezt a rózsaszín foltot.

Kellene aggódjak? Ez valami gondot jelezhet? Semmi egyéb tünetem nincs egyébként, a menstruációm továbbra is pontos, nem fáj jobban, nincs menzesz közi vérzés se, stb.

2023. nov. 30. 23:33
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Velem is ez volt legutóbb.

Nem parázok annyira, hiszen csak egy kicsi jött, utána pedig elmúlt.

16/l

2023. nov. 30. 23:38
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem tűnik kórosnal.
2023. dec. 1. 00:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Kórosnak*
2023. dec. 1. 00:16
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Nekem ilyen szinte mióta menstruálok.
2023. dec. 1. 00:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, nyugi.
2023. dec. 1. 05:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugodtam! Azt tudja valaki, hogy mi okozza? Mert amúgy évekig nem volt ilyen, most meg sorozatban három hónapban is. Valami hormonális változás, vagy csak a véletlen?
2023. dec. 1. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!