Libresse betétről vélemények?
Figyelt kérdés
Always-t használok jó ideje, de váltanék, mert már nem olyan jó, mint régen. Libresse-t nagyon régen használtam, akkor nem győzött meg, de úgy tudom mostanában változott (asszem itt olvastam korábban). Jobb lett, mint volt vagy rosszabb? Használ valaki mostanában Libresse-t? Mennyire bír sokat?2023. nov. 26. 20:24
1/7 anonim válasza:
Nem javaslom, nem bír el sokat még a legvastagabb verziója sem! :/
2/7 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy nem bír valami sokat. Jónak jó, de én annál is jobbnak találom a Facelle aloe verás betétjét ( és az éjszakai betétjét is). Nagyon jó nedvszívő és puha.
3/7 anonim válasza:
Szerintem jó, de én ebből csak a normált használom a menstruációm utolsó pár napjában, amikor már nem erős a vérzés. Ebből is van persze ilyen extra meg éjszakai betét, de nekem ezekre másik márka jobban bejött, a Libresse-é tényleg nem bír olyan sokat és gyakrabban kell cserélni. Más bajom amúgy nem volt vele, szóval annak, akinek alapból nem erős a vérzése, tök jó választás lehet. Akinek igen, annak meg utolsó napokra.
4/7 anonim válasza:
Én írtam nemrég egy kérdest a mai betétek minőségéről (h régebben jobbak voltak). Nos,a Libresse jobb,mint az always, de még így is pocsék minőségű. Nekem most lett elegem, hogy minden egyes hónapban átázok éjjel. Miközben bámulom a tvben a reklámokat,hogy hú,de atombiztosak ezek a betétek . Szóval most kísérletezésbe fogok kezdeni,hogy találjak végre egy normálisat.
5/7 anonim válasza:
Nekem a Naturella vált be maximálisan. Van 1-2-4-es méret, szerintem ár/érték arányban is kitűnő.
7/7 anonim válasza:
Nekem egyértelműen a libresse vált be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!