Daganatos betegségben szenvedők szednek, szedhetnek Béres cseppet?
Rosszindulatú emlődaganatom van, nagyon korai stádium, pár héten belül műtenek meg vele. Remélhetőleg elég lesz a sugárkezelés. Viszont mostanság nem vagyok jól, érzem, hogy a szervezetem le van merülve, igyekszem magam összekapni mielőbb. A nőgyógyászom szerint egyek meg mindent, ami most jólesik, szedjek vitaminokat. De a háziorvosom szerint most pont nem szabad "táplálni" a daganatot mindenféle vitaminnal, táplálékkiegészítővel, a sebész pedig azt javasolta, szedjek nyugodtan Béres cseppet vagy valami komolyabb multivitamint.
3 orvos mond 3 eltérő dolgot. Alapvetően egészségesen étkezem inzulinrezisztencia miatt, de nem vagyok túlságosan jó passzban, az idegeskedéstől gyenge vagyok,nincs túl jó étvágyam, szeretném kicsit megerősíteni.
Csak vitaminokat szednék, kifejezetten az immunerősítésre fókuszálva, a sokat reklámozott daganatos betegeknek szóló "csodaszerektől" abszolút óvakodom.
Mit javasoltok?
Köszi mindenkinek a választ előre is!
"3 orvos mond 3 eltérő dolgot."
És abból a háromból kettő nem kompetens a témában...
"hátha valakinek van tapasztalata... :)"
Igen, a kompetens radiológusnak/sebésznek...
"Ezért kérdeztem meg mindhárom orvost"
Ha meg a fordodat viszed szervizbe, megkérdezed azért a vw és tesla szervizeit is igaz?
"Honnan kellene tudnom, melyiknek van igaza? "
Onnan, hogy a specializációk nem dísznek vannak. Józan ész, vágod...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!