Petefészek cisztánál a hasfájás milyen gyakori tünet?
Szúrós fájdalommal is járhat.
Orvost kérdezz, ne a neten keress kuruzslókat.
#1 Személyes tapasztalatokat szeretne hallani a kérdező, te gyökér, mert a kókler, nemtörődöm, arrogáns, pénzéhes nőgyógyászokra nem számíthatunk.
Amúgy engem is érdekelnek a válaszok. Nekem akkor görcsölt úgy, hogy a könnyem is kifolyt, amikor kifakadt, utána a doki is megerősítette ezt. Azóta eltelt 3 hónap, és állandóan késik a menzeszem 2 napokat, a legutóbbi alkalomkor pedig 10 napot. Megjött, de durván göcsölök azóta is, pedig már vége a menzeszemnek, akár ki is alakulhatott újra a ciszta, ebből megint doki lesz. A többi tünetemre endokrinológust ajánlott (tipikus pajzsmirigy alulműködéses panaszok, de a sárga hüvelyi folyásom is még mindig megvan, amire már egy tucat kúpot felírt, mégse használtak; tuti összefügg ez a sok dolog, elvégre a pajzsmirigy és a hormonok sok mindenért felelősek)... Minek vannak egyáltalán nőgyógyászok? Tovább kéne képezni őket endokrinológussá, és akkor nem kéne egy évet várni, hogy sorra kerüljön az ember. Én inkább összespórolom a pénzt, és magánba megyek, de baromi szánalmas, hogy államiban sz@rnak az ember fejére, és alaposan se képesek vizsgálni (hasraütésszerűen írtak fel kúpot, meg fogamzásgátlót, de szerencsére már nem szedem azt a mérget, ti se tegyétek!). Miért vonják le akkor a tb-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!