Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg létezik "sperma...

Tényleg létezik "sperma allergia" vagy a barátnőm kamuzik?

Figyelt kérdés

2023. nov. 10. 16:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, maga a szex az nem undorító dolog. Számomra az orális szex, illetve az anális szex az, ami visszataszító és semmi pénzért nem csinálnám egyiket sem. Az utóbbi csak simán gusztustalan, az előbbire pedig erőszakkal kényszerítettek, ami ugye nem szokott jól esni az embernek....és ezt a párom tudja, és elfogad így is engem. Beszéltünk róla, hogy ezt a dolgot kezelni kéne, de még nem vagyok biztos abban, hogy készen állok rá. Fél akarom dolgozni a traumát, hogy ha úgy alakul, ilyen módon is örömet tudjak okozni neki. De ő ezt nem várja el tőlem. Neki én vagyok a fontos, nem pedig az orális szex.... Remélem ezt azért képes vagy felfogni, bár azok után, hogy az előző írásaimat sem értetted meg....
2023. nov. 12. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!