Nemi herpeszt nyállal is át lehet adni? Mármint csók, közös pohár,stb Ezt is-azt is olvasni, valaki hozzáértő van itt esetleg?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy a herpesz testnedvekkel fertőz tehát csókkal is el lehet kapni... máshol viszont azt írják hogy a fertőzött bőrfelülettel valo érintkezéssel lehet csak...2023. nov. 10. 10:23
1/3 anonim válasza:
Igen, át lehet csókkal, közös pohárral, közös használatú tárgyakkal is.
2/3 anonim válasza:
A nemi herpesz, ami a nemetol elteroen az egesz testen jelen lehet, haton, nyakon, arcon, torzson, kizarolag a holyagocskak altal fertoz, viszont a kez erintesevel sajat tested es a maset is fertozheted.
En szex nelkul kaptam el, a fulem mogott es a derekamon lett eloszor, aztan idonkent nemi szerven is. Gyogyszeres kuraval lehet visszaszoritani, de megfazas, stressz, menstruacio kihozhatja.
Csokkal nem adhato at, ha nincs a szaj belsejeben.
3/3 anonim válasza:
Nevetol elteroen, elirtam elozot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!