72 órás tabletta felíratása miként zajlik?
Elmegyek az ügyeletre, és jelzem, hogy szükségem lenne rá, mert balesett csúszott a fogamzásgátlásba. Ennyi tiszta. De ezek után mi jön?
Megvizsgál az orvos? Ha igen, miként? Nőgyógyászati vizsgálat, vérvétel, labor vagy valami ilyen kell? Vagy csak mondom, hogy kell, és írja is?
#3 őszintén szólva nem néztem utána az összetevőknek stb, azt tudom, hogy hormonális és más hormonális fogamzásgátlásnál (tabi pl), ajánlott a vérvétel.
Viszont köszi a válaszokat.
Én még csak orvossal sem találkoztam, a nővér kiadta az ajtón aztán további szép napot.
Csak mikor mentem terhesség megállapításra akkor kérdeztem, hogy nincs-e hatással a babára, hogy vettem be escapellét, de azt mondta nincs szerencsére
#7, nem hatott ? Akkor lettél terhes, amikor bevetted?
Ha igen, hány órával aktus után vetted be? O.O
30 óra.
Pedig akkor voltunk együtt amikor bármelyik pillamatban megjöhetett volna.
Csak azért írom le ezt mindig, mert sokan úgy vannak vele, hogy az esemény utáni úgyis hat...
Élő példa a lányom, hogy nem mindig, de mi a ritka esetek közé tartozunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!