Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért lett ennyire érzékeny a...

Miért lett ennyire érzékeny a csiklóm?

Figyelt kérdés

ma egy olyan kb 4-5 órája érzem h viszket. de csak egy ponton. vagyis nem is tudom h viszket e hanem olyan fura érzés de én viszketéshez hasonlítanám. már fürödtem is, (hátha attól megnyugszik) de még mindig érzem :S nagyon félek :S

16/L

2010. okt. 19. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
sztem vmilyen fertözés ha viszket nagyon és régóta..... beis duzzad meg pirosodott is mert ha igen akkor elkaptál vmit...olyan wc-re ülhettél...(orvoshoz menj sztem) ha meg nem viszket akkor nem tudom h mi lehet az a furcsa érzés ilyen hosszan
2010. okt. 19. 21:04
 2/9 A kérdező kommentje:
hát most így már egész jó. az nem lehetséges h vmi kidörzsölte? mert csak épp a "legteteje" ilyen, vagy h mondjam xĐ :S
2010. okt. 19. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
leht de azis lehet h a fehérnemü ami rajtad volt arra allergiás lehetsz...mondjuk ahogy temondtad a legtetején viszetett és az hozzá ért a bugyihoz ...müszálvan benne és arra vagy allergiás nemtom...csak tippelek...
2010. okt. 19. 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Kend be Canesten krémmel és pamut, kényelmes bugyit hordj!

Most ne vegyél pár napig nagyon szűk nadrágot!

2010. okt. 19. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Mutasd meg dokinak.
2010. okt. 20. 08:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Szuper... azt se tudjátok, mi baja, orvosi egyetemet képről sem láttatok, de már kezelnétek!!

Kérdező! Ha 1-2 nap alatt nem múlik el vagy rosszabbodik, akkor ez fertőzés. Dokihoz kell menni vele, mert az elhanyagolt fertőzésből gyulladás és meddőség lehet.

2010. okt. 20. 14:50
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

nem hiszem h szükség lesz orvosra mert már sokkal jobb, mint tegnap

2010. okt. 20. 17:30
 8/9 F Szilvia válasza:

Én nővérként dolgozom ,szerintem is kend be Canesten krémmel az megnyugtatja,és ne érjen hozzá semmi hogy ne irritálódjon. Meny el orvoshoz amint tudsz.Egy pár napig ne húzz bugyit és ne vegyél szűk ruhát ami dörzsölné.Nekem is egy tanga kidörzsölte egyszer ,és ez segített.Tudom rossz így lenni és szokatlan,de én is kibírtam pár napig, és még dolgoznom is kellett.

Szilvi (35)

2010. okt. 20. 22:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Szóval 14 éve is jártak így emberek…
máj. 5. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!