Miért lett ennyire érzékeny a csiklóm?
ma egy olyan kb 4-5 órája érzem h viszket. de csak egy ponton. vagyis nem is tudom h viszket e hanem olyan fura érzés de én viszketéshez hasonlítanám. már fürödtem is, (hátha attól megnyugszik) de még mindig érzem :S nagyon félek :S
16/L
Kend be Canesten krémmel és pamut, kényelmes bugyit hordj!
Most ne vegyél pár napig nagyon szűk nadrágot!
Szuper... azt se tudjátok, mi baja, orvosi egyetemet képről sem láttatok, de már kezelnétek!!
Kérdező! Ha 1-2 nap alatt nem múlik el vagy rosszabbodik, akkor ez fertőzés. Dokihoz kell menni vele, mert az elhanyagolt fertőzésből gyulladás és meddőség lehet.
köszi a válaszokat :)
nem hiszem h szükség lesz orvosra mert már sokkal jobb, mint tegnap
Én nővérként dolgozom ,szerintem is kend be Canesten krémmel az megnyugtatja,és ne érjen hozzá semmi hogy ne irritálódjon. Meny el orvoshoz amint tudsz.Egy pár napig ne húzz bugyit és ne vegyél szűk ruhát ami dörzsölné.Nekem is egy tanga kidörzsölte egyszer ,és ez segített.Tudom rossz így lenni és szokatlan,de én is kibírtam pár napig, és még dolgoznom is kellett.
Szilvi (35)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!