Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történt velem miután...

Mi történt velem miután lefekudtem a párommal???

Figyelt kérdés
Pisilés az kész harc annyira éget csíp. Ha hozzá érek WC papírral azis fáj.. es mellette meg viszked is a csikló tájéka..sose volt ilyenem és nemis láttam ilyet! (Túrós váladék is van néha vagy éppen valami sárgás folyékony mint a testapolo)

2023. nov. 8. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Akár mi is lehet!

Irány a Nőgyógyász!

2023. nov. 8. 10:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt bekaptad szívem. Nőgyógyász/nemi beteg gondozó!
2023. nov. 8. 10:08
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Simán lehet valami gombás fertőzés ami neki nem okoz tüneteket, neked meg igen.

Addig is próbáld ki a TEVA-CANDIBENE-t vagy a canestent. Ugynaz csak az előbbi sokkal olcsóbb. Ha enyhíti a tüneteket, akkor már megérte. De mindenképp doki!

2023. nov. 8. 10:23
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

3. Ez sok esetben nem is gomba. Orvos vagy? Nem. Akkor ne ajánljgass semmit. Engem pont egy ilyen hülye orvos kezelt félre egy évig is.. sosem voltam gombás.

Mindenképp nőgyógyász, lehet bármilyen fertőzés.

2023. nov. 8. 10:28
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

3-as, látatlanba ne ajánlgass semmit a kérdezőnek jó??? Nem vagy orvos!, fogalmad sincsen, mi a baja.

Kérdező: menj dokihoz, és őt is küldd el. Gyanúsan valami fertőzés, de lehet a húgyutakba került e-coli is, ha nem mosakodtatok meg normálisan szex előtt.

2023. nov. 8. 12:55
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

Viszketés, égő,csípő érzés, túrós hüvelyváladék... Konkrétan felsoroltad a hüvelygomba tüneteit.

Amíg időpontot kapsz a nőgyógyászhoz, addig ne csináljatok semmi szexuális jellegű dolgot, és a tünetek enyhítésére használhatsz krémet. A gyógyszertárban kérj tanácsot, ők tudnak ajánlani megfelelőt.

2023. nov. 8. 13:18
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

6. Nem csak gomba tünetei lehetnek. Van több és rosszabb fertőzés.

A gomba néha annyira viszket, hogy ki akarná az ember fordítani a hüvelyêt is, sok nő sosem volt gombás..

2023. nov. 8. 13:37
 8/9 Oldfire ***** válasza:
Lehet, hogy a párodtól összeszedtél valamit. Sürgős nőgyógyász.
2023. nov. 9. 11:42
 9/9 anonim ***** válasza:
6-os, legalább 4 féle betegséget felsorolhatnék, ami NEM gomba, de ezek a tünetei :D
2023. nov. 10. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!