Mi a másik indok amiért görcsölhet a hasam?
A 2. válaszolónak nem válaszoltam. Szóval jobb oldalt lent a csipőm fölött egy picivel, a küldökön vonalában.
Utánaolvastam, egyet bemásolok: "Kezdetben köldök körüli hasfájás van, majd a fájdalom lassan átterjed a has jobb oldalára és lehúzódik a csípőlapát felé. A fájdalom nem szűnik, sőt egyre jobban fokozódik.
A tüneteket hőemelkedés, hányinger kíséri és a fájdalom jelentkezése után órákkal hányás jelentkezik. Az esetek egy részében a vakbél sajátságos elhelyezkedése miatt sűrű vizelési inger, véres vizelet vagy hasmenés léphet fel, illetve a folyamat előrehaladtával magas láz jöhet létre, mely a diagnózis szempontjából félrevezető lehet."
Nos rám egyik sem igaz. A köldököm körül nem fájt, csakis ott, a hol írtam és sosem fokozódott, egyenletesen fájt mindig amikor kifújtam a levegőt. Hányingerem se volt, hasmenésem se, lázas se vagyok. Habár azt nem tudom, hogy mennyi idő ez a folyamat. Szóval nem leeht vakbélgyulladásom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!