Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha mestruálok mehetek nőgyógyá...

Ha mestruálok mehetek nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Nem rákszűrés lenne a cél bár az se ártana. Menstruáció előtti vérzésem volt 5 napig és emiatt kértem időpontot,de pont most megjött. Elmehetek így a nőgyógyászhoz vagy mondjam le? Állami rendelés ezért csoda,hogy ilyen hamar időpontot kaptam. Plusz olyan gyógyszer szedek hatással lehet a ciklusra. Még sose voltam ezért nem tudom hogyan működik ez

2023. nov. 6. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha menstruálsz, nem fog tudni megvizsgálni, sem ultrahangot végezni, max hasit, ami meg nem annyira pontos, mint a hüvelyi ultrahang.

Én legutóbb pont úgy jártam, hogy amikor időpontom lett, pont aznap jött meg, ezért csak beszélgettünk, tanácsot kértem, aztán visszarendelt egy másik napon.

2023. nov. 6. 20:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor menjek el azt javaslod max beszélgetünk?
2023. nov. 6. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha már van időpontod, érdemes elmenni, persze! Nyugodtan megmondhatod neki, hogy sajnos pont úgy jött ki a lépés, hogy megjött. Ettől még ki fog tudni kérdezni, tud tanácsot adni, max nem vizsgál meg, hanem majd legközelebb.
2023. nov. 6. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!