Mennyire érzitek reálisnak, ami az ambuláns lapon van?
Figyelt kérdés
Oda szokták írni, hogy 'tág vagina', 'kp.tág vagina' meg azt hiszem olyan kategória is van, hogy 'szűk vagina'
Néha egyik orvos ezt, a másik azt írja, mármint ha másik helyre mész. Titeket mennyire lep meg, amit ott láttok? Van aki sajátját pl szűknek gondolta, de mégis azt írták hogy mondjuk kp.tág vagy fordítva? Nem idegesítő?
Hát nekem öt éve mindig ráírják, hogy nyilatkoztam arról, hogy a környezetemben nincs covidos és én se vagyok az, aztán sose kérdezte senki.
2023. nov. 5. 19:46
2/9 anonim válasza:
Soha meg nem neztem.
2023. nov. 5. 19:52
3/9 anonim válasza:
Ez a szakkifejezés bármennyire is röhejes, arra utal főként, hogy történt e szülés és a nemiszerv annak megfelelően néz e ki. Pl multiparák esetében nem valószínű, hogy tökéletesen visszanyeri eredeti formáját.
Egy érdekesség még, hogy szülés előtt a méhszáj pontszerű, szülés után ez már elnyúltabb, vonalszerűvé válik. Ez csak egy megbizonyosodás arról, hogy szülés történt és ez a normális.
2023. nov. 5. 21:00
4/9 anonim válasza:
Kp.tág (közepesen tág) orvosi nyelven azt jelenti, hogy normális, azaz nem kóros.
2023. nov. 5. 21:52
5/9 anonim válasza:
Ritkán állítanak fel téves diagnózist. Legalábbis velem szerencsére még nem fordult elő.
Bár azt sem értem, hogy egy pszichiáter hogyan mondhat poénból egy depressziós embernek olyat távozás előtt, hogy legközelebb a torkodat vágd el.
2023. nov. 5. 21:58
6/9 anonim válasza:
Kit érdekel mit ír rá egy papírcetlire valami random tag? Majd ha beteg vagyok akkor diagnosztizálom saját magamat komoly mesterséges intelligenciával meghajtott orvosdiagnosztikai eszközökkel
2023. nov. 6. 00:21
7/9 anonim válasza:
Dehat minden nem szuz nonek kozepesen tag vaginat irnak, es nem azt jelenti, hogy tag, hanem hogy normalis. Ahogy a magassag nem magas.
2023. nov. 6. 01:37
8/9 anonim válasza:
Mindig kp. tág szerepel, és ahogy írták, ez azt jelenti, hogy nem kóros, normál határok között van. Szóval, ott már gáz van, akinél más szerepel. És igen, én is úgy gondolom, hogy normális a hüvelyem.
2023. nov. 6. 20:55
9/9 anonim válasza:
egyik ismerős csajt akkor tényleg azért hagyhatott el a férje egy 20 éves csajért, mert két szülés után "kitágult" azt hittem csak mítosz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!