Hüvelygombára Biocom Candida Cleanse?
Voltam nődokinál, ott minden rendben talált, majd felhívott hogy a kenetbol amit elküldött laborba, az jött ki, hogy van egy kis Baci, mondta hogy használják Gynoflort. Elhasznaltam, majd jött a viszketes, folyás, duzzanat. Majd Canesten unot használtam, de semmi.
Elkezdtem szedni a biocom candida cleanset, kb 1 hete szedem, de felek, hogy nem múlik majd el. Bár egy picit már jobb a helyzet.
Máskor is szedtem már, mert akkor kicsi gomba telepszámom volt, kis viszketessel, akkor elmúlt tőle.
Felek, ha elmegyek dokihoz, majd a felírt gyógyszer nem hat semmit.
Szerintetek, van esely a vitaminnal?
Szia,
Őszintén nem tudom megmondani, hogy attól múlt e el. Beszedtem egy dobozt, majd újra előjött. Nekem már szerintem pszichésen volt vele gondom.
Ez pont úgy volt, hogy már volt időpontom nődokihoz, már mindent is beszedtem, azóta már egy ideje küzdöttem vele, doki előtti nap már épp semmi bajom nem volt, erre aznap reggelre, megint durva viszketés, duzzanat.
Mondtam is a dokinak, vett kenetet gombára. Megjött az eredmény és full negatív volt. Hát mondom nem igaz. Ott elengedtem a dolgot, azóta nem volt vele problémám. Ez lassan 1 éve.
Próbáld ki, nekem természetgyógyász írta fel elsőnek, én ott találkoztam vele, de fontos, hogy higgy benne. Anélkül nem fog használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!