Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon fájdalmas menstruáció?

Nagyon fájdalmas menstruáció?

Figyelt kérdés
Mindig is nagyon fájdalmas volt a menstruációm,de vannak olyan alkalmak is,hogy közel elájulok, annyira görcsöl. Az előtte való napokat is borzasztóan élem meg,puffadok,fájnak,feszülnek a melleim,ha pedig megjön,főként az első és a negyedik napon rettenetes görcsök kínoznak,hasmenés,hányinger,derékfájás is gyakori.Arról nem beszélve,mennyire rossz a közérzetem. Ezen lehet valahogy segíteni? Az orvos csak a fogamzásgátlót ajánlotta. Egy fél évig egyszer szedtem is,akkor ez teljesen elmúlt,de örökké azt sem szedhetem. 24/N

2023. okt. 31. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
30%
Menj egy másik orvoshoz. Ennek biztosan oka van, amit máshogy is lehet kezelni
2023. okt. 31. 13:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan vagyok, talán vannak jobb időszakok, mikor lehet az adott hónapban nem akrok eret vágni, de amúgy àltalában igen. És neked pontos? Amúgy nálam is az első és valamiért a negyedik nap is kritikus, néha még az jobban, nem tudom mi ennek az oka. Mások csak az 1-2 napon szoktak így lenni, vagy akkor sem.
márc. 4. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!