Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha a tampont a wc-n amikor...

Ha a tampont a wc-n amikor kibontom, vagy nagyon lassan bontom, hogy ne hallja senki? Ez oké?

Figyelt kérdés
Ha lassan bontom akkor vagy kinyitom a csapot vagy köhögve bontom ki. Nem akarom, hogy hallják.

2023. okt. 31. 12:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Robbanó tamponod van, vagy mi a gond?
2023. nov. 2. 13:40
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerinted átszól valaki a szomszéd fülkéből, hogy halkabban tamponozzál, mert zavarod a koncentrálásban?
2023. nov. 2. 23:05
 13/16 NTBS ***** válasza:
100%

Túlaggódod a kérdést.

Senkit nem zavar az a hang.

2023. nov. 4. 12:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Senkit se érdekel hogy te a wc-n mit csinálsz. Nyilván ők is menstrualnak.
2023. nov. 5. 11:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy a tamponnak nincs hangja mikor kibontod mert celofánban van. A betét tasakjának lehet legfeljebb, talán arra gondoltál, de valószínűleg annak sem olyan feltűnő, főleg ha akkor bontod ki mikor pisilsz, vagy valamivel szöszmötölsz ami zajt csinál.

Én pl. lehet, hogy nem tudnám megmondani, hogy a szomszédos fülkében most épp betétet cserélnek, vagy csak WC-papírt téptek le a gurigáról...

2023. nov. 19. 20:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

a menzesz egy teljesen természetes dolog nincs szégyellnivaló benne. nagyon sok évig kíséri életünket ez a dolog el kell fogadni és kész. és ez fejbe dől el. pedig én még a hasi görcsökkel is küzdök minden mensinél. nem tudok ellene tenni ez van. tűrök és kész. ez a női lét.

és ha hallják hogy kibontod akkor mi van? semmi. én meg a betétet bontom ki a munkahelyi wcbe (régen a középsuliba is) és ha hallják akkor hallják nem érdekel. ők is mensiznek én is mensizek. ennyi.

2023. dec. 15. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!