Később bevett fogamzásgátló okozhat kevesebb vérzést?
Figyelt kérdés
Pénteken normál módon bevettem a tablettát, sosem csusztam vele meg hagytam ki egy szemet sem. Szombaton viszont nem bírtam hazajutni és így szombat este fel10 helyett másnap, azaz vasárnap délelőtt 10kor vettem be. Utána szedtem szokásosan egészen keddig, akkor vettem be az utolsó szemet a levélből. Azon héten szombaton megjött, de sokkal kevesebb, reggel barna napközben inkább barnás piros. Lehet ennek az oka a később bevett tabletta? Járt valaki így?2023. okt. 31. 09:40
2/5 anonim válasza:
Igen. Èn cerazettet szedek annál szokott ilyen lenni ha nem veszembe időben.
Olvasd el a fogamzásgátlódnak a betegtájèkoztatóját
3/5 A kérdező kommentje:
Én Lindynettet szedek, a betegtájékoztatóban nem találtam konkrétan semmit. A párommal nem voltunk utána együtt. Remelem nem szedtem össze semmit. Most voltam 3 hete rákszűrésen, sejtelváltozás van, de gyulladás nincsen. Fél év múlva kontroll. Sem fertőzés. Vagyis 3 hete még nem volt.
2023. okt. 31. 11:06
4/5 anonim válasza:
Igazaból teljesen normálisnak mondható
5/5 anonim válasza:
Ment nektek is a lepontozás nyomorèkok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!