A hüvelyem bal oldalán csomót tapintottam, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
A hüvelyem bal oldalán kb 6-7 cm mélyen tapintottam egy pár mm nagyságú dudort. Nem fájdalmas, panaszt nem okoz, inkább kellemes érzés. Amikor kicsit tovább nyomkodom, akkor pisilnem kell. Aggódom ez normális, másnak is van? Kérlek ne nevessetek ki, 17 éves vagyok, és sajnos nem tudom ezt senkitől megkérdezni. Próbáltam utánaolvasni, de mindenfélét írtak. Köszönöm ha segítesz.2023. okt. 24. 22:24
2/13 anonim válasza:
Nehogy képet pakolj fel, szinte minden kérdéshez bepróbálkozik.... inkább nőgyógyászt keress fel.
3/13 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló, köszönöm gondoltam hogy valami pervez lehet aki képet kért. Magánorvosra sajnos nincs pénzünk, a kórházba 6 hét múlvára kaptam időpontot. Ezért érdeklődöm itt, hátha másnál is volt már ilyen.
2023. okt. 24. 22:34
4/13 anonim válasza:
Próbáld meg esetleg addig, nyilván az ilyesmit tényleg meg kell vizsgálnia, de azért csak tud rá mondani akár statisztikák alapján, hogy általában mi szokott lenni. :)
5/13 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es válaszoló! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
2023. okt. 24. 23:00
6/13 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a mehszajadat erzed?
7/13 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os válaszoló! Korábban MR vizsgálaton találtak nálam egy Naboth tüszőt, még arra gondoltam hogy talán ez lehet az. De lehet hogy butaságot írok bocsánat.
2023. okt. 25. 13:11
9/13 anonim válasza:
Majd a nőgyógyásszal előrébb jut, nem unalmas hogy mindenhol képpel próbálkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!