Ha keveset iszok lehet ilyen problémám?
Figyelt kérdés
Sajnos időnként nagyon keveset iszok mint pl most is.
Ha pisilek elég kellemetlen és utána is rossz a közérzetem, ez lehet amiatt hogy keveset iszok?
Próbálok minél több folyadékot inni de valahogy sosem ment.
21/L
2023. okt. 23. 22:33
1/8 anonim válasza:
Nem! Illetve részben. De neked húgyúti fertőzésed van. Menj dokihoz, kapsz antibiotikumot, és 5-7 nap múlva kutya bajod! Jó egészséget kívánok!
2/8 anonim válasza:
Az alkohol ronthatja az UTI-t, illetve kiszáradáshoz vezet, ha iszol mindig igyál több folyadékot, kvázi pótolva azt, amit elvesztesz az alkoholtól!
3/8 anonim válasza:
Mennyi az a kevés? A leves, gyümölcs is folyadék.
4/8 anonim válasza:
A konkrétumok tényleg nem ártanának.
Szerintem más problémák lehetnek a kevés ivás miatt, de nem vagyok szakértő.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát pl valamikor reggel iszok elmegyek dolgozni aztán este rájovok hogy én egész nap nem is ittam semmit.
2023. okt. 24. 20:05
6/8 anonim válasza:
Azt ne csináld. A kiválasztó szervrendszerednek életbevágó szüksége van vízre, meg az összes sejtednek. Este pótolod az egész 2 litert? Ebédhez se iszol?
7/8 A kérdező kommentje:
Ha dolgozom nem is eszek🥲 sajnos annyira pörgök hogy semmi időm nincs, bár megtehetném hogy direkt kihagyok fel órát pl de nincs étvágyam
2023. okt. 24. 20:48
8/8 anonim válasza:
Ügyelj az egészségedre. Amíg fiatal vagy, addig bírod, de hosszú távon a szervezet rendreutasít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!