Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mell rákot ész leltem magamnál...

Mell rákot ész leltem magamnál ezt túl lehet élni vagy sem? És meddig?

Figyelt kérdés
2023. okt. 20. 01:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Orvos mit mondott?
2023. okt. 20. 02:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Te észlelted csak? Amíg ki nem vizsgálják nem is biztos, hogy mellrák. Ha korán diagnosztizálják, és kezdik el kezelni, akkor elég jól gyógyítható.
2023. okt. 20. 02:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mellrákot szakképzett onkológus tud diagnosztizálni.

Ha önvizsgálat során csomót észleltél, akkor mielöbb firdulj orvoshoz. Ne itt kérdezősködj tovább. Akkor semmi reményed.

Szerencsére sok rákfajta ma már jól gyógyítható. Az emlőrák is ilyen.

Ha időben kezelik, a túlélési esély nagyon magas.

2023. okt. 20. 06:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
És elárulod nekünk hogy mondjuk egy cisztától hogy tudod megkülönböztetni?
2023. okt. 21. 20:17
 5/6 anonim válasza:
100%
Mindenképp menj orvoshoz, és azt kérdezd meg
2023. okt. 22. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Te biztosan nem diaknosztizáltál mell rákot magadnál! Ha csomót éreztél az lehet jó indulatu daganat vagy ciszta amit könnyedén rutinszerüen eltávolítanak! Azt az orvos is a szövet mintából külön laboratóriumban tudják megálapítani. De ha tényleg az van akkor sem kell a legrosszabbra gondolni mert a legtöbb esetben úgy gyógyítható,hogy még a műtét helye sem látszik meg a melleden! De azonnal orvoshoz kell menni,házilag nem tudod kezelni ,és az orvosi lelet a biztos! Nem kell megilyedni nem esznek meg! Tapasztalatból beszélek,igaz nem mell de másik fajta rákom már volt,és itt vagyok pedig nekem áttétes volt!
2023. okt. 27. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!