Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan itt, akinek tényleg...

Van olyan itt, akinek tényleg segített kikezelni a (nem szerzett) aszexualitást szexuálpiszchológus, vagy pszichoterápia?

Figyelt kérdés
2023. okt. 14. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Kapod majd a sok kamu üzenetet erre készülj.
2023. okt. 14. 15:02
 2/8 anonim válasza:
34%
miért kéne ezt kikezelni? Én is aszexuális vagyok, és nem tartom problémának
2023. okt. 14. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
#2 én meg örülnék, ha az lennék. A szexuális vágy az életemben hatalmas problémákat okozott.
2023. okt. 14. 19:58
 4/8 anonim válasza:
34%
Én örülök hogy az vagyok. Nincs szükségem szexuális kapcsolatra hogy jól érezzem magamat.
2023. okt. 14. 20:50
 5/8 A kérdező kommentje:

Mert a párkapcsolatnak a szexualitás is része.

A kérdés nem is ez, hogy kell-e (mindenki maga méri fel a saját életére vonatkoztatva, mit él meg betegségtudatként, és mit nem), hanem hogy hogyan lehet kezelni.

2023. okt. 15. 00:32
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem talán inkább rontott rajta.

régebben melegnek tartottam magamat, sok év pszichoterápia után inkább mondanám magamat aszexuálisnak.

ez a legkevésbé sem volt a terápia célja, mégis utólag úgy látom, valahogy a terápiás folyamat "mellékhatásaként" rosszabb lett a helyzet ilyen téren.

2023. okt. 23. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
uuupsz bocsi most látom, hogy nők egészsége rovat. na most már mindegy...
2023. okt. 23. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy hormonnal tudják kezelni. Valamilyen hormonhiány okozza. Aki azt hiszi, hogy ez hű, de jó, hát nem az, mert nem az a normális, egészséges. Beszélj a háziorvosoddal!
2023. nov. 10. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!