Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet tényleg csak miattam...

Lehet tényleg csak miattam van baja miután együtt voltunk?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel az második szexünkig nem volt semmi probléma. Ezt követően minden szex után sárgas bűzös folyása, viszketése, és duzzanat is lett az ágyéki részen akárhányszor együtt voltunk és 4-5 napra mindig kijött ez neki. Mind a ketten voltunk teszten nemi betegséget. Negatív lett. A doktornő írt fel neki gyógyszert gombásodásra megelőzés képpen, de miután meglettek az eredményei annyit mondott neki, hogy hormonális eredetű lehet a probléma. Barátnőm alapból nagyon gátlásos és azt mondta ha ez mindig így lesz közöttünk ő nem tudja folytatni.Ti hallottatok már ilyenről, hogy csak egy valakitől lenne valakinek ilyesfajta problémája? Vagy van más akinek ilyen volt, de teljesen más miatt történt mint a hormonális miatt.

2023. okt. 13. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy voltatok (feltételezem EZZEL a konkrét problémával) orvosnál, de nem lehet, hogy valami olyan anyag került oda ami ezt okozhatja? (óvszer, síkosító stb.) Most az ilyen A2M és egyebekbe már végképp nem mennék bele.
2023. okt. 13. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy van valami gombás/bakteriális fertőzése, ilyenkor mindkét felet kezelni szokták + óvszer, amíg el nem múlik. Próbáljátok meg óvszerben, úgy is előjön-e.

Azt nem teljesen értem, hogy a doktornő (nőgyógyász?) milyen eredmények alapján mondta neki, hogy hormonális "lehet", meg ha az, akkor mi a teendő, ki lett-e vizsgálva stb.?

Amúgy nekem minden új partnernél, amikor elhagytuk az óvszert lett egy gombás/bakteriális fertőzésem, egyszerűen a hüvelyemnek/szervezetemnek meg kellett szoknia az új "anyagot", de mondjuk nekem néhány alkalom (plusz kölcsönös kezelés) után elmúlt, nem tért vissza.

2023. okt. 13. 23:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen voltunk orvosnál. Én magánba,ugye én tünetmentes vagyok. Ő pedig kórházban volt nőgyógyásznál.

Nem használtunk semmi anyagot, eszközt.

De a bakteriálist is kimutatta volna az std teszt nem?

Annyit mondott neki még a doktornő, mert vizsgálat során fájt a méhfala ha megnyomta neki, hogy az akkor bevan gyulladva. De akkor is fura, hogy csak 4-5 napra jött neki ki szex után.

2023. okt. 14. 07:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindig a barátnődben mész el? Amíg fogamzásgátló tablettát szedtem, sajnos a sperma teljesen kicsinált. Lehet, hogy nála is ettől van. Ki kellene deríteni, hogy ha nem így ér véget az aktus, akkor is előjön-e a probléma.
2023. okt. 14. 13:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem megyek el benne.
2023. okt. 15. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!