45 évesen mi okoz hirtelen erős menstruációs vérzést? Már 3 napja, hogy erős vérzésem van, amihez most vérrögök is csatlakoztak. Időpontot csak a hónap végére kaptam. Esetleg volt már őn is hasonló helyzetben? Lehet valahogy enyhíteni a vérzést?
Figyelt kérdés
2023. okt. 13. 19:35
11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom mire vélem az egészet. Utolso alkalomkor volt egy nagy miomám a méhem előtt amit a doki nem akart még eltávolitani mert rossz helyen volt, most nem tudom mi a helyzet. De Kedden megyek dokihoz, hogy lássuk van e változás.
2023. okt. 20. 21:11
12/15 anonim válasza:
Szia ! Mit mondott a doki? Nekem is van miomám is, de eddig semmi gondom nem volt a menstruációmmal, most viszont 2 hét késéssel jött meg és karácsony óta, azaz 5. napja dől belőlem. 46 éves vagyok. Nem tudom, hogy ez most a változókor előjele, vagy valami nagy gáz van nálam. Természetesen így ünnepek alatt sehová sem tudok időpontot foglalni.....Kórházba nem akarok menni, mert gyanítom, hogy ott is csak vakvágányra tesznek az ünnepek miatt.....
13/15 anonim válasza:
Mi történt a kérdés kiírása óta?
14/15 A kérdező kommentje:
A kérdés kiirása óta, volt egy e. ü. Küretem, majd Mirena spirált helyezett fel az orvosom. November 8 tól December közepéig vérezgettem, most jelen pillanat érzem hogy hamarosan ismét megjön. Van 2 miomám és egy cisztám is. A mirena állítólag segíteni fog a menzesz csökkenésében. Kíváncsian várom ezt a menzeszt,hogy hogyan alakul
2023. dec. 30. 18:18
15/15 anonim válasza:
Pfffú kérdező...12-es vagyok ismét. Nekem apirál mellett fogant a 3. gyerkőcöm.Több, mint 10 hetes terhes voltam, mire kiderült, mert 2 hetente megvolt a mensim, álmomban nem gondoltam volna, hogy terhes lehetek spirál mellett.....De igen én bekaptam a legyet rendesen...Soha többé spirál!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!