Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szex után rózsaszínes folyás?

Szex után rózsaszínes folyás?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tegnap lefeküdtünk este párommal és aktus után elmentem pisilni, akkor láttam hogy nagyon halvány rózsaszín folyásom van. Ma reggel elmentem ismét pisilni és még mindig de picit sötétebb színű mintha egy nagyon kicsit barnàs lenne. Terhes biztosan nem vagyok mert mindig védekezünk és egyszer sem törtent baki, 2x is átnézzük a kotont nincs e kiszakadva.Mensimnek már megkellene lenni 3 napja de mindig késni szokott pár napot. Koton egyszer szárazabb volt, lehet akkor sérült bent a hüvelyfal, vagy lehet a mensi előtt vagyok?

Köszönöm

2023. okt. 13. 07:38
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Lehet. Lehet. Lehet.
2023. okt. 13. 07:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

ok a következők lehetnek:

Érzékeny hüvelyfal: A hüvelyfal lehet érzékeny vagy vékony, és az aktus során könnyen megsérülhet, ami rózsaszín vagy barnás folyást okozhat.

Méhnyak irritáció: Az aktus vagy az ingerlés okozhat méhnyak irritációt, ami szintén vezethet ilyen jellegű folyáshoz.

Menstruáció előtti vérzés: A menstruáció előtt néhány nappal néhány nő könnyebb vérzést vagy rózsaszín folyást tapasztalhat.

Hormonális változások: Hormonális változások is okozhatnak kis mennyiségű vérzést vagy folyást.

Védekezési módszer: A fogamzásgátló módszer (pl. hormonális fogamzásgátló tabletták) használata néha befolyásolhatja a menstruációs ciklust és a hüvelyi nyálkahártyát.

Fertőzés vagy gyulladás: Rendszerint fertőzés vagy gyulladás is járhat hasonló tünetekkel, de ezek általában egyéb tünetekkel is együtt járnak, például viszketéssel, égéssel, szagokkal stb.

Mivel nem vagyok orvos, és nem látom az Ön teljes kórtörténetét vagy a pontos körülményeket, fontos lenne, hogy konzultáljon egy orvossal, ha a tünetek tartósak vagy súlyosak. Az orvos tudna további vizsgálatokat végezni, és segíteni az ok megtalálásában és a megfelelő kezelési terv kidolgozásában. Emellett, ha a menstruációs ciklusa rendszeresen rendellenes vagy késik, érdemes orvossal konzultálni a probléma pontos diagnózisának és kezelésének érdekében.

2023. okt. 13. 08:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha mindig késik pár napot a menstruációd, akkor rosszul számolod. Mit jelent, hogy mindig késik? Mondjuk eleinte 25 napos volt, aztán 28, aztán már 33, aztán 38, stb? Szerintem nem tudod, hogyan kell számolni a ciklust.

A vérzés lehet valamilyen felületi sérüléstől. Valószínűleg el fog múlni 1-2 nap alatt. Legközelebb az urad legyen kicsit óvatosabb. 🙂

2023. okt. 13. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!