Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ötletek hogyha kedden kezdtem...

Ötletek hogyha kedden kezdtem el szedni a fogamzasgatlot akkor hogy tudnam ugy szedni hogy majd sorrendben legyen hogy hetfőt is beszedjem pont hetfőn?mert igy csuszni fog 1 napot mindig mert nem a hetfo volt az elso szem

Figyelt kérdés
Remelem ertheto🥲
2023. okt. 10. 20:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem vagy képes gondolkodni, akkor ne szedj semmit, de föleg ne szexelj, mer ostoba ember már van elég, nem kell még szaporítani
2023. okt. 11. 08:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Uramisten… Az első tabletta annak hétfő, aki hétfőn kezdte el szedni. Nekem szerda a kezdőnapom. A folyamatos szedés a lényeg, nem az, hogy hétfőn legyen a kezdés. Semmi nem csúszik egy hétfőtől eltérő kezdőnap esetén sem.
2023. okt. 11. 08:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom...

Így szeded:

Első 7 nap: k-sz-cs-p-szo-v-h

Második 7 nap: k-sz-cs-p-szo-v-h

Harmadik 7 nap: k-sz-cs-p-szo-v-h --> Ezen az utolsó hétfőn fogod bevenni azt a 21. tablettát, ami ott maradt a csomagban első szemként. Aminek Hétfő a jelölése, és amin hisztizel, hogy hétfőn akarod bevenni. Amit most, amikor kezded nem veszel be, mert kedden kezded.

Utána 7 nap szünet (k-sz-cs-p-szo-v-h) és megint keddel kezded.

Ritkán írok ilyet, de szerintem te annyira életképtelen vagy, ha ezt sem érted, hogy jobb lenne nem szexelned. :(

2023. okt. 11. 12:44
 14/19 A kérdező kommentje:
Ertem hogy ugy szedem. Csak ti nem ertitek hogy rendesen akarom a level szerint hetfon kezdeni
2023. okt. 13. 09:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Te nem érted, hogy NEM kell hétfőn kezdeni. A menstruáció első napján kell elkezdeni szedni. Ha az szerda, akkor szerdán. Így fog kialakulni a védelem.

Valamelyik nappal el kell kezdeni a csomagot, ezért hétfő az első, de NEM az a RENDES szedés, hogy azzal kezded! Az ilyen agyhalottak miatt van némelyik márkának kör alakú csomagja, ott nincs "első" szem. Ne használj fogamzásgátlót ha ennyire nem érted, hogy működik, mert aztán te fogod rontani a statisztikát, hogy fogamzásgátló mellett is teherbe esel, mert nem jól szeded.

13-as vagyok.

2023. okt. 13. 09:23
 16/19 A kérdező kommentje:
Jo es ha egyszer csak 6 nap szunetet hagyok ki es akkor kezdem hetfon aztan kesz
2023. okt. 13. 09:25
 17/19 A kérdező kommentje:
Amugymeg nem muszaj a menstruacio elso napjan bevenni agyhalott.
2023. okt. 13. 09:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
De MIÉRT akarod hétfőn kezdeni, ha NEM akkor kell? Ha csak 6 nap szünetet hagysz ki nem biztos, hogy hatékony lesz, be fog kavarni a ciklusba stb. De én feladom, szedd ahogy akarod! :D
2023. okt. 13. 09:54
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, te végképp ne agyhalottozz senkit… Ha menstruáció első napján veszed be, akkor azonnal véd, és kevésbé kavarod a szervezeted. Ha már szeded, és valamin változtatni akarsz, akkor meg kockáztatod, hogy esetleg közti vérzésed, barnázásod lesz. Mi a bánatos francért kell ilyen mániákusan ragaszkodni a hétfőhöz? Az én gyógyszerembe anno még matricák is voltak, hogy fel lehessen címkézni, melyik nap kezdted el szedni, és melyik tabletta melyik nap lesz esedékes.
2023. okt. 13. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!