Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Magán nőgyógyásznál mást is...

Magán nőgyógyásznál mást is elkísér a párja?

Figyelt kérdés

Ultrahang és rakszuresre kellene elkísérnem.

Ez normális, vagy furcsán fognak rám nézni?

Így is kényelmetlenül érzem magam, de megígértem páromnak, ha jön a gyerek nem hagyom magára ott sem.

Természetesen engem is érdekel az ultrahang.

Csak kicsit kényelmetlenül érzem magam, hogy tele van nővel az egész, s valószínűleg én leszek ott férfi csak.

2023. okt. 6. 06:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Úton van a gyerkőc.

Első uh túl korán volt, ezért lesz megint rakszuressel együtt.

2023. okt. 6. 09:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Mindegy, ha kényelmetlenül érzem magam ha nem, majd veszek erőt magamon
2023. okt. 6. 09:31
 13/16 anonim ***** válasza:
#3. Tévedsz,én rendszeresen bemegyek a vizsgálatra és minden elmagyaráz a dr nő.
2023. okt. 6. 10:00
 14/16 A kérdező kommentje:
3# ebben tévedsz. Magánrendelésen kb ha te azt mondod hogy piroska néni bemegy veled, akkor bemegy
2023. okt. 6. 12:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Engem év elején elkísért. Gyakran fájt a hasam,sajnos voltak panaszaim, így izgultam a vizsgálat miatt. Megkértem jöjjön velem. Természetesen nem jött be a rendelőbe, kint megvárt. Magánrendelés amúgy. Senkit nem érdekelt, hogy miért volt ott, illetve más nővel is volt férfi kísérő.

Most kellett visszamennem kontrollra. 10 perc volt összesen, tudtam mire számítsak, mondtam megjárom gyorsan egyedül.

Viszont néha jól jön a támasz, nincs ebben semmi rossz.

Rendes tőled szerintem.

2023. okt. 6. 19:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Jajj, te szegény, ne izgulj, nem téged vizsgálnak. Szerinted nekünk nőknek milyen? :D

Amúgy az én párom el szokott kísérni, mert alázott már meg nőgyógyász, és néha annyira hanyagok, de az ő jelenlétében nem mernek kekeckedni. Visszatérő probléma miatt többször kellett már mennem, több orvosnál is voltam, ritka "állatfaj" a nőgyógyász. Gyógyítani nem is igazán akarnak, a lényeg, hogy menj vissza minél többször, és hagyj ott minél több pénzt magánban, akkor talán alaposabban kivizsgálnak és törődnek az ember bajával. Utálom őket! Most talán találtam egy normálisat az Aesthetica Orvosi Központban.

2023. nov. 30. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!