Magas NK-sejt? 3 éve nem sikerül teherbe esni, minden vizsgálatot megcsináltunk amit csak lehetett. NK-lymphocya 22% lett, funkció 115%, th1-th2 arány 12.1
Szia! Ma voltam a Doktornőnél. Hát valóban nagyon alapos és kedves, én is tudom mindenkinek ajánlani!!
Ugyanaz a helyzet mint veled, két véralvadási faktor hibás, erre verhigitot kell használni, illetve prednizolont az NK sejtek miatt. Nagyon pozitívak vagyunk, a 3 év alatt ilyen alapos diagnózist nem kaptunk még.
Már csak azon vacillálunk, hogy ibszemre menjünk rögtön, vagy próbáljuk spontán ciklusban - tekintve, hogy semmi nőgyógyászati vagy andrologia gond nincs. Nektek hogy sikerült?
Nagyon köszi az ajánlást!!!!
Szia. Na szuper! Látod, mondtam, hogy profi a doktor nő. Én is használok még holnapig Prednisolont, aztán végre abbahagyhatom.
Ha engem kérdezel, biztos nem várnék, inkább mennék inszeminàcióra, mint várni hónapokat, hogy összejön vagy sem spontán . Bár ugye én már nem vagyok annyira fiatal, nem tudom ti hány évesek vagytok, és mennyire "sürgős" hülyén fogalmazva a dolog. Én nem tudnék várni, de én alapból ilyen típusú vagyok 🙂.
És hát azért ha kell vérhigító meg Prednisolon is, azért egy kis segítséggel nagyobb az esély.
Én három év alatt 4 sikertelen inszeminàción vagyok túl és 3 sikertelen beültetésen, aztán egy beültetés tavaly sikerült ikrekkel, de elvetéltem, és most májusban sikerült az ötödik beültetés, a már lassan (szombaton) 24 hetes kislányommal 🙂. Hosszú volt , azért mondom, hogy én nem biznék semmit a véletlenre 🙂.
14-es. Szia! Még egyszer elmondhatatlanul köszi a segítséget, ma voltam 9hetes UH-n :)
Te hogy vagy? Megszületett a kislányod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!