Mennyi az esélye a műtétben a komplikációnak?
Figyelt kérdés
anyukám 2 hét múlva műtik. Egy 8cm átmérőjű ciszta van a méhében. Ha a 3 ponton való behatolás nem megvalósítható akkor fel kell vágni, és azt mondták még egy gyereket nem élne túl, azaz nem nagyon kéne többször felvágni és mostanában sok stressznek tettem ki. Mennyi az esélye a komplikációnak?2023. okt. 4. 19:21
2/5 anonim válasza:
Gyakorlatilag 0. De persze, bármikor történhet tragédia, még akkor is, ha csak 2 zsemléért szaladsz el a boltba.
3/5 anonim válasza:
Van esélye. A mai orvosi szaktudás, gyakorlat színvonalon aluli.
Én is félnék a helyedben.
4/5 anonim válasza:
Vannak panaszai a cisztával? Ha nincs, én nem mûtetném. Amúgy a cisztát is baktériumok alkotják, és antibiotikummal megszüntethetõ. A ciszta csak egy lufigumi, egy tok, és ami megtölti a lufit az a baj, nem a lufigumi.
5/5 anonim válasza:
Tessék! A mellékelt pl is mutatja, hogy egy okker, aki ott van a topon", simán műtene, pedig ezek szerint gyógyszer is van rá. Szuper. Csúcson az orvosi szaktudás! Megjár nekik a 2 milka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!