Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás - meddig tart?...

Felfázás - meddig tart? Gyógyszer nélkül meggyógyulhatok?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinál, és 2 keresztes volt a pisim. Antibiotikumot nem akarok szedni, és a csípés, görcsölésem el is múlt már ahogy készülődtem a dokihoz. Ma is tünetmentes vagyok, medveszőlő teát iszom, és rengeteg folyadékot, echináciát, tőzegáfonyát. Szerintetek elmúlhat antibiotikum nélkül is? Ha tünetmentes vagyok, az azt jelenti, hogy meggyógyultam? Ez már ebben az évben a 4. felfázásom, és eddig így magától nem múlt el. Most úgy tűnik nem olyan erős a fertőzés.
2010. okt. 17. 21:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem gyógyult meg! Nekem fél évig kellett szedni gyógyszert. Most jól vagyok már egy ideje...
2010. okt. 18. 22:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Hátha valakit érdekel. Nem szedtem be a gyógyszer, elmentem a dokihoz, negatív lett a vizeletem. "Csak" medveszőlő teát ittam, és tőzegáfonya cran-c tablettát szedtem, és szedek még.
2010. okt. 19. 12:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Reméljük, hogy negatív is marad! Nekem a 4 keresztes vizeletemre sajnos semmilyen fitoterápiás módszer nem volt jó.
2010. okt. 19. 21:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is remélem nagyon! Eddig az antibiotikumok szedése után újra kiújult 3-szor már.:( Eddigi életemben soha nem volt bajom ezzel, most meg szenvedek tőle. Borzalmas. Kedves utolsó válaszoló! Neked hogyan múlt el? Nem vetted észre, hogy ált. együttlétek után jött ki?
2010. okt. 20. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!