Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha az orvos irja fel hizhatok?

Ha az orvos irja fel hizhatok?

Figyelt kérdés
Már jó ideje nincs menszeszem, nem terhesség vagy ilyesmi, sztem inkább lelki próbléma van a háttérben. Voltam nőgyógyásznál, E vitamint irt fel. De azóta sem jött meg. Szóval visszakellene mennem, és gondolom fogamzásgátlót fog irni, végülis nem bánom csak jöjjön meg már, mert igy sem jó. De milyen mellékhatásai vannak egy fogamzásgátlónak? Nem nagyon vagyok hive a gyógyszereknek, természetgyógyászhoz lehet fordulni? Tapasztalatok irjatok légyszi.
2010. okt. 17. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Én pl. fogytam amióta fog.gátlót szedek. Ha jó gyógyszert ad a doki, ami illik hozzád, akkor nem fogsz hízni tőle.
2010. okt. 17. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább menj el egy másik orvoshoz, és derítsétek ki, hogy mitől nem jön meg. A tabi ugyanis nem teszi rendbe. Ha abbahagyod, mert mondjuk szeretnél babát, ugyanolyan szar lesz, mint előtte.
2010. okt. 17. 21:10
 3/4 anonim válasza:

E vitamin nem jó az ilyen dolgokra.

Velem esett meg : Gyereknőgyogyász irt nekem e vitamint mert nem volt normális és rendszeres, vagy épp csak folt volt állandóan. 18 lettem ez a dolog még fenn állt így elmentem felnőthöz, az kikérdezet, és elnézést kért, de kiröhögte azt aki evitaminnal kezelt, ugyanis azt mondta h az nem megoldás arra hogy nincs meg nem rendszeres.!

Akkor vmilyen gyogyszert kaptam amivel megjött normálisan aztán kaptam fog.gátlot!

2010. okt. 17. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Menstruáció = van peteérés, ha nem termékenyül meg, leválik a nyálkahártya.

Fogamzásgátlás = nincs peteérés, megvonásos vérzés keretében válik le a nyálkahártya.

Neked alapból nincs peteérésed, tehát a fog. gátló tüneti kezelés lenne, lenne megvonásos vérzésed, de nem lenne peteérésed.

2010. okt. 18. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!